News

Vans face legea pe plaja! Va sponsoriza US Open of Surfing!

Scris de Administrator

Brand-ul de incaltaminte si haine sport Vans a devenit sponsorul oficial al US Open of Surfing care va avea loc pe plaja Huntington din California intre 20 si 28 iulie. Evenimentul se anunta a fi “the ultimate experience” in materie de surf, skating, BMX (sarituri cu bicicleta), arta si muzica. Vans US Open of Surfing este unul dintre cele mai asteptate manifestari sportive in comunitatea surferilor din intreaga lume.

us open surf

De la malul oceanului la sporturile de strada, Vans va acorda premii in valoare de 130.000 de dolari celor care vor participa la competitii de skateboarding si BMX. Acestea vor avea loc intr-un spatiu amenajat direct pe plaja, dupa modelul celebrului Skatepark du Prado din Marsilia.

us open surf2

Cu aceasta ocazie, Vans va inaugura si Van Doren Village care va contine cea mai mare cabina fotografica din lume, o expozitie de arta si chiar o bucatarie, unde Steve Van Doren insusi va gati burgeri si hot-dogs.

us open surf3

Cei mai talentati DJ-i din lume vor mixa, in timp ce ce surferi si skateboarderi celebri vor acorda autografe. Tot aici, vor avea loc proiectii in aer liber si premiere de film la care spectatorii vor avea acces gratuit!

vans skate

Comercializat in peste 170 de tari din intreaga lume si prezent in Romania, in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City, brand-ul de incaltaminte, haine si accesorii Vans propune piese vestimentare cool si relaxate, ideale pentru outfit-urile casual sau de plaja.

vans2

Intr-o combinatie hipnotica de culori, mocasinii Vans Rata Lo Rasta te duc cu gandul la o vacanta pe plajele Jamaicai, in timp ce Vans Chauffeur Ombre, in nuante de pamant combinate cu aquamarin te poarta cu gandul la o plaja mediteraneana.

bermude vans1

Pantalonii Era Stretch 18 te vor face sa visezi la Hawaii, iar daca pasarile Flamingo ti se par “cool”, poti opta si pentru o sapca sau o pereche de ochelari cu acest imprimeu nonconformist.

ochelari de soare vans1

Maioul Milky Blue Aloha cu umbrele si rechini este o alta optiune haioasa pentru plaja….totul insa cu o conditie: sa porti aceste piese si accesorii vestimentare separat!

maiou vans2

Scrie un comentariu