News

Vans sprijina copiii cu autism!

Scris de Administrator

Brand-ul de incaltaminte si imbracaminte sport Vans va colabora cu Fundatia A. Skate pentru a organiza, pentru prima oara in Europa, sesiuni de skateboarding dedicate copiilor cu autism. Prima initiativa de acest gen va avea loc pe 31 august, in Paris, la Grande Halle de la Vilette, in cadrul competitiei de skateboarding Vans Downtown Showdown.

Vans skateboarding3

Ca o fundatie non-profit, orientata catre actiuni caritabile, A. Skate isi propune sa canalizeze energia copiilor si tinerilor cu autism catre acest gen de activitati sportive. Prin intermediul unor lectii cu antrenori personali, A. Skate ofera posibilitatea copiilor cu autism sa invete sakateboarding-ul in ritmul lor, fara a impune vreo presiune suplimentara.

vans skateboarding4

“Skateboardingul poate fi imprevizibil si lipsit de reguli, precum autismul! A. Skate ‘imbratiseaza’ oamenii cu autism si le ofera sansa de a se manifesta intr-un loc unde nu vor fi judecati!”, spune Crys Worley, fondatorul A. Skate.

“Skateboardingul dezvolta functiile motorii, echilibrul, precum si abilitatile de a socializa”, mai adauga unul dintre membrii fundatiei.

Vans skateborading1

Prima actiune de acest gen va avea loc la skatepark-ul Cosanostra din Paris. Cu aceasta ocazie, Vans isi anunta expansiunea in Europa, actiunea fiind secondata de o licitatie on-line care va avea loc in cadrul evenimentului Vans Downtown Showdown. Acest eveniment este o celebrare a skateboarding-ului, artei si muzicii, care are loc in Europa, din anul 2008, in orase precum Londra sau Amsterdam.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

In acest an, cele mai bune 12 echipe de skateboarding din lume vor participa la competitia din Grande Halle de la Vilette, din Paris intr-un concurs care isi propune sa reinventeze talentul, creativitatea si originalitatea sportiva. Spre deosebire de alte competitii traditionale de skateboarding, Vans Downtown Showdown si-a invitat concurentii sa isi realizeze propriile obstacole, premiul pus in joc fiind de 50.000 de euro!

Vans-x-A.Skate-Foundation-4-620x413

Cu o istorie de peste 40 de ani, Vans a devenit o forta globala in industria de action sport, fiind preferatul skaterilor din intreaga lume in privinta incaltamintei, imbracamintei, accesoriilor, echipamentelor de protectie, cat si a pieselor vestimentare casual. Printre vedetele care poarta Vans se numara Bruno Mars, Jesse Metcalfe, Brad Pitt, Zac Efron sau Matthew McConaughey, dar si Rihanna, Kristen Stewart sau Miley Cyrus. Anul acesta Vans a colaborat cu trupa Metallica si brand-ul Kenzo (cu care a lansat colectii capsula) si a sponsorizat campionatului de surfing (Vans US Open of Surfing) din California.

Vans-x-A.Skate-Foundation_3-620x413

Brand-ul Vans este disponibil in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City sau pe www.sportcouture.ro.

Scrie un comentariu