Stiri externe Style Radar

VANS ia parte in Razboiul Stelelor!

Scris de Christian Stan

VANS a folosit „puterea Fortei” pentru a lansa o colectie de haine si pantofi cu un design inspirat din trilogia STAR WARS. Aceasta colectie capsula  contine sase modele clasice de incaltari Vans ce poarta stilul urban  la „milioane de ani lumina”.  

star-wars-vans-collaboration sw2

0514_vans_office_starwars_980x450

Vans te trimite cu imaginatia intr-o galaxie indepartata, printr-o colectie de haine si pantofi inspirata din prima trilogie Star Wars, ce „combina” clasicele imprimeuri Vans cu personajele din Star Wars

van_starwars_sld2

 Alaturi de „Dark Side” stau doua modele de pantofi Vans Authentic, imprimati cu personajele Boba Fett si luptatorii Stormtrooper. Aceleasi personaje, impreuna cuDarth Vader si naveta Death Star zugravesc o scena intunecata a Imperiului Raului, surprinsa intr-o pereche de pantofi Vans in alb si negru.

sw5

Yoda aduce un echilibru colectiei prin doua modele de pantofi colorati, Authentic siSk8-Hi Reissue, care imbina armonios imprimeul hawaiian  cu  inscrisul „Aloha” si desenele cu inteleptul personaj.

sw8
Ca un tribut adus primului film din serie, Vans a combinat clasicul model Slip-On cu afisul original din 1977, din episodul al IV-lea, intitulat ”A New Hope”. Daca pe pantoful stang este imprimat celebrul personaj negativ Darth Vader, in schimb dreptul apartine binelui, ilustrat de Luke Skywalker, printesa LeiaHan Solo, Chewbacca, R2 –D2 siC-3PO.

sw4

Prin tehnica artei benzilor desenate, Vans a transformat modelul Era intr-un pantof  in stilul vintage ce te duce cu gandul la primele produse promotionale alefilmului regizat de George LucasColectia Vans x Star Wars este disponibila in Romania in exclusivitate, in concept-store-ul Vans din Afi Palace Cotroceni. Forta fie cu tine!

Scrie un comentariu