Style Radar

Vans colaboreaza cu Beatles! Va lansa pantofi cu Yellow Submarine!

Scris de Administrator

Intr-o imbinare perfecta de muzica legendara si fashion, brand-ul Vans pregateste lansarea pe piata a unei colectii de incaltaminte sport realizata in colaborare cu celebra trupa Beatles.

vans-beatles

Brand-ul de incaltaminte si imbracaminte sport Vans anunta o colaborare extraordinara cu legendara trupa The Beatles! Acesta se va concretiza prin lansarea in luna martie a unei colectii capsula ce contine patru modele de pantofi Vans Classics, imprimati cu imaginile si culorile luate direct de pe coperta albumului Yellow Submarine.

vans-beatles1

Avand la baza cantecul compus de John Lennon si Paul McCartney, filmul Yellow Submarine este o poveste fantastica despre dragoste, pace si speranta, o imbinare perfecta intre muzica de buna calitate si arta. In 1968, atunci cand a debutat, Yellow Submarine a fost considerat o adevarat opera de arta ce folosea pentru prima oara tehnici revolutionare de animatie.

vans-beatles3

Ghetele Vans Sk8-Hi au fost imprimate cu portretele celor patru membrii ai trupei, iar modelul Classic Slip-On reda o scena subacvatica care se desfasoara pe toata suprafata pantofului, daca acesta este privit de la stanga la dreapta.

vans-beatles4

Pantofii sport Era si Authentic prezinta o imagine cu intreaga trupa, respectiv print-ul “All You Need is Love”. Toate componentele pantofilor, de la sireturi la talpa poarta inscriptii sau imagini cu legendara trupa, inclusiv cutia, care poate deveni o piesa de colectie.

vans-beatles5

Anul acesta se vor implini 50 de ani de cand trupa Beatles a aparut pentru prima oara la The Ed Sullivan Show. Pentru a comemora acest moment, CBS, The Recording Academy si AEG Erlich Ventures va prezenta pe 9 februarie show-ul “The Night That Changed America: A GRAMMY Salute To The Beatles”, in care artisti de top vor interpreta melodii ale legendarei trupe britanice.

Scrie un comentariu