News

Vanessa Paradis neaga despartirea de Johnny Depp: „Bineinteles ca zvonurile sunt false”

Scris de Christian Stan

Dupa doua saptamani de speculatii, Vanessa Paradis infirma zvonurile despartirii de Johnny Depp. Actrita franceza, care se afla acum in turneu de promovare al filmului „Cafe de Flore” a declarat ieri, intr-o emisiune de televiziune din Franta, ca nimic din ceea ce se spune nu este adevarat!

Vanessa Paradis s-a saturat de oamenii care lanseaza o serie de zvonuri pe seama ei, insa ultimul dintre acestea a deranjat-o cat se poate de tare. Chiar si asa, Vanessa s-a gandit sa profite de recentele speculatii ale despartirii de Johnny Depp pentru a-si promova pelicula „Cafe de Flore”.

Sa fi fost aceasta despartire doar un aranjament de PR sau zvonurile au aparut la momentul oportun? Invitata ieri la Le Grand Journal, o emisiune difuzata de un post de televiziune francez, Vanessa Paradis a tinut sa faca lumina si sa declare ca ea si Johnny Depp inca formeaza un cuplu.

„Oamenii spun ca ne cumparam case in pustietate, ca avem 52 de case in Franta. Mai spun ca ne despartim in fiecare iarna si ca ne casatorim in fiecare vara. Daca ar fi fost dupa zvonuri, acum ar fi trebuit sa am 12 copii. Toate aceste zvonuri nu sunt insa foarte serioase, insa ultimul aparut a cauzat multe necazuri familiei si copiilor mei”, declara Vanessa Paradis.  

„Zvonurile sunt false. Tot ce se spune este fals. Nu m-am despartit de Johnny”, a precizat actrita.

Scrie un comentariu