News

Bataie pe Johnny Depp! Vanessa Paradis o ataca pe Amber Heard!

Scris de Christian Stan

A fost nevoie de o bomba sexy ca Amber Heard pentru ca Johnny Depp sa-si piarda capul dupa 14 ani de relatie cu Vanessa Paradis si sa o paraseasca pe frantuzoaica. Johnny Depp si Amber s-au cunoscut in timpul filmarilor la „The Rum Diary”, iar intre cei doi a fost dragoste la prima vedere.

Amor nebun intre Amber Heard si Johnny Depp! Amber Heard (care a recunoscut ca este bisexuala) si-a parasit iubita pentru a fi impreuna cu Johnny, iar acesta din urma a iesit din relatia de 14 ani pe care o avea cu Vanessa Paradis.

Frantuzoaica nu este insa foarte fericita de faptul ca a fost lasata cu ochii in soare, iar potrivit unui tabloid britanic aceasta o face cu ou si cu otet pe Amber Heard.

„Vanessa este disperata pentru ca Johnny a parasit-o. Vorbeste urat despre Amber Heard, spune ca e o blonda disperata sa devina faimoasa si care i-a furat ei barbatul. Vanessa este decisa sa castige custodia deplina a copiilor ei si sa n-o lase pe Amber sa se apropie de Lilly Rose si Jack”, declara o prietena a Vanessei pentru Now Magazine.

Scrie un comentariu