Stiri externe Style Judgement

Vanessa Paradis a uimit publicul cu aceste haine la un festival de film

Scris de Ana Kozma

Chiar și pe vreme de pandemie, în Franța a avut loc Festivalul de Film American Deauville. Iată ținutele cu care Vanessa Paradis a atras toate privirile pe red carpet.

Vanessa Paradis a uimit publicul cu aceste haine la un festival de film

În Franța a avut loc ediția cu numărul 46 a Festivalului de Film American Deauville. Alături de Festivalul de Film de la Veneția, au fost primele evenimente importante din industria cinematografică organizate de la debutul pandemiei.

Vedeta incontestabilă a acestei ediții a Festivalului de Film American Deauville a fost Vanessa Paradis. A fost Președinte al juriului și a atras toate privirile cu fiecare apariție pe red carpet.

Fiind imaginea Chanel, Vanessa Paradis a purtat pe timpul festivalului mai multe creații ale celebrului brand. A avut ținute chic, clasice, dar cu un touch modern.

Toate ținutele purtate de Vanessa Paradis poartă semnătura Virginie Viard, actualul director creativ Chanel. Iată aici toate outfit-urile cu care Vanessa Paradis a uimit publicul la Festivalul de Film American Deauville.

Vanessa Paradis, dependenta de escortele sexuale masculine!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

«Joe le taxi », toujours en mouvement… Le clip en version remastérisée HD est désormais disponible sur Youtube ! • lien en story •

O postare distribuită de Vanessa Paradis (@vanessa.paradis) pe

Scrie un comentariu