Style Radar

Valentino lanseaza o noua colectie! Acum iti poti personaliza dupa bunul plac pantofii si gentile!

Scris de Administrator

Celebrul brand Valentino lanseaza o noua colectie, Valentino Rouge Absolute Signature, oferindu-le doamnelor si domnisoarelor posibilitatea de a-si personaliza accesoriile si pantofii. Mai exact, acestea isi pot alege nuanta preferata de rosu a pielii din care acestia sunt confectionati si ii pot decora cu initialele lor ori simbolurile favorite.

valentino-colectie

Valentino, omul care a transformat culoarea rosie intr-una statement, care nu lipseste din garderoba niciunei femei „care se respecta”, le ofera acum doritoarelor oportunitatea de a-si personaliza pantofii si accesoriile ce fac parte din cea mai noua colectie a brand-ului.

Pantofii ce fac parte din colectia Valentino Rouge Absolute Signature readuc in atentia doamnelor si domnisoarelor pasionate de fashion iconicii pantofi rosii, de aceasta data „imbunatatiti” cu o bareta cu tinte.

valentino-colectie1

Elementul cu totul nou si inedit este acela ca acum ai ocazia de a-ti alege nuanta preferata de rosu, din cele trei disponibile, si iti poti personaliza pantofii cu propriile initiale ori simboluri preferate.

Se pare ca din ce in ce mai multi designeri faimosi ofera clientilor posibilitatea de a-si personaliza tinutele, pantofii si accesoriile.

Spre exemplu, viitoarele mirese din India au acum un adevarat motiv de sarbatoare! Christian Louboutin deschide acolo primul magazin din lume dedicat exclusiv lor, un loc unde pot merge pentru a-si comanda pantofii de vis pentru ziua cea mare, alegandu-si in prealabil design-ul preferat, materialul din care doresc ca acestia sa fie confectionati si inaltimea tocurilor. Mai mult, pot opta pentru imprimeuri speciale ori isi pot inscriptiona pe pantof numele sau initialele partenerului.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu