Stiri Interne

Valentina Pelinel are sosie la Hollywood!

Scris de Administrator

Valentina Pelinel are o sosie celebra. Nu este vreo romanca, ci chiar o actrita de Hollywood! Mai exact, este vorba despre frumoasa Rebecca Romijn, al carui zambet seamana izbitor de bine cu cel al Valentinei.

Valentina Pelinel Wallpaper @ go4celebrity.com

Frumoasa Valentina Pelinel are o sosie la Hollywood. Asemanarile dintre ea si actrita Rebecca Romijn sunt numeroase – de la parul blond si pana la zambetul larg aproape molipsitor, picioarele lungi sau faptul ca ambele si-au inceput cariera ca modele.

valentina-pelinel-rebecca-romijn valentina-pelinel-rebecca-romijn1

Daca Valentina Pelinel a debutat in modelling la frageda varsta de 15 ani, Rebecca a facut primii pasi catre industria fashion pe cand era studenta. Prima dintre ele a parasit Romania pentru a-si urma visul la New York, in vreme ce a doua a plecat din Statele Unite cu scopul de a-si construi cariera in una dintre cele mai importante capitale europene ale modei, Paris.

valentina-pelinel-rebecca-romijn2 valentina-pelinel-rebecca-romijn3

Frumoasa romanca l-a cunoscut apoi pe Cristian Boureanu, de care s-a indragostit iremediabil, si a revenit pe plaiuri mioritice pentru a-i fi alaturi omului iubit, iar cea de-a doua s-a intors in America, acolo unde si-a facut debutul ca actrita. A fost de foarte multe ori inclusa in topurile celor mai frumoase femei din lume si a jucat in pelicule precum „X-Men”, dar si seriale de succes ca „Ugly Betty” sau „Eastwick”.

valentina-pelinel-rebecca-romijn4

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu