Stiri Interne

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu nu mai pot divorta

Scris de Alexandru Manea

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu se lovesc de o serie de probleme in procesul de divort. Pentru a doua oara dosarul lor a fost respins de instanta. Avocata politicianului spera ca saptamana viitoare cererea de divort sa fie aprobata, iar cei doi soti sa isi vada legal fiecare de drumul lui in viata.

pelinel-boureanu-divort

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu au anuntat ca divorteaza in urma cu doua luni, insa nici in prezent nu au reusit sa faca legal acest lucru. Dosarul lor a fost respins de doua ori pana acum.

Mai intai, s-a omis un document, iar a doua oara, saptamana aceasta, judecatoarea s-a opus ca dosarul sa mearga mai departe. Avocata politicianului spera ca saptamana viitoare problema sa se rezolve, iar cei doi soti sa isi vada legal fiecare de drumul lui in viata.

„Avocata mea va merge saptamana viitoare sa depuna din nou actele. Am sa o iau de la capat”, a declarat Cristian Boureanu pentru Click.

valentina-pelinel-bijuterii-flusberg

Pelinel, operata!

Valentina Pelinel s-a vazut nevoita sa petreaca cateva zile mai mult in casa dupa o operatie la ochi menita sa ii corecteze miopia de care sufera. Nu a avut voie sa se macheze, iar in primele zile a vazut ca in ceata.

“Operatia nu a durat decat cateva minute, nu a durut absolut deloc, in schimb perioada de acomodare a ochiului este mai lunga. Primele zile am vazut ca prin ceata, nu am avut deloc voie sa ies din casa, apoi, incet-incet, am observat ca vad mai bine. Inca nu s-a definitivat procesul, sper ca zilele acestea sa pot sa vad perfect, asa ca atunci cand eram mica”, a declarat Valentina pentru Libertatea.

Scrie un comentariu