Stiri Interne

Valentina Pelinel si Cristi Borcea, donatie de 100.000 de euro pentru spitale in lupta cu epidemia Coronavirus!

Scris de Ana Kozma

Valentina Pelinel si Cristi Borcea se alatura persoanelor publice din Romania care fac donatii substantiale pentru spitale in lupta cu epidemia de Coronavirus. Cei doi au donat 100.000 de euro!

Valentina Pelinel si Cristi Borcea, donatie de 100.000 de euro pentru spitale in lupta cu epidemia Coronavirus!

Vedetele autohtone se mobilizeaza si fac tot ce pot sa ajute in lupta cu epidemia COVID-19. Dupa ce Andra a donat 20.000 de euro Institutului Matei Bals, iata ca si familia formata din Valentina Pelinel si Cristi Borcea face o donatie substantiala.

Valentina Pelinel tocmai a anuntat ca familia Borcea doneaza 100.000 de euro spitalelor din Romania.

“Dragii nostri, fiti solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale si cu sprijinul financiar al companiilor unde actioneaza, a initiat procedura legala de donatie catre spitale in valoare de peste 100 000 EURO.

Banii vor fi distribuiti catre spitale incepand de azi si pana la sfarsitul lunii viitoare. Cu toate ca activitatea companiilor noastre este blocata din cauza aceste pandemii, am ales sa venim in ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toti sa fim in siguranta si protejati.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel) pe

Speram ca gestul nostru sa rezoneze cu toti cei care au aceasta posibilitate. Pentru ca toti suntem implicati si doar impreuna prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cat actionam mai repede, cu atat lucrurile vor fi mai usor de gestionat si putem reveni la o stare de normalitate. Toti suntem egali in fata acestei pandemii”, este mesajul postat de Valentina Pelinel pe reteaua de socializare.

Andra a donat 20.000 euro pentru spitalul Matei Bals!

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu