ADPM Beauty

Valentina Pelinel și-a dus mama la Silhouette ca să facă lifting facial nechirurgical cu Ultraformer

Scris de Alexandru Manea

Valentina Pelinel i-a făcut mamei sale un cadou cu totul special: au mers împreună la Centrele de slăbit și înfrumusețare Silhouette pentru ca doamna Georgeta să urmeze cel mai revoluționar tratament de lifting non-chirurgical, Ultraformer.

Valentina Pelinel și-a dus mama la Silhouette ca să facă lifting facial nechirurgical cu Ultraformer

Acesta acționează pe baza ultrasunetelor focusate și, printr-o singură ședință, reîntinerește trăsăturile feței și oferă efect de lifting ce durează peste un an de zile. Tratamentul este ideal celor cu vârsta de peste 40 de ani.

„Îmi place să-mi răsfăț mama așa că i-am facut cadou o ședință de tratament Ultraformer la Silhouette. Am învățat de la ea ce înseamnă îngrijirea și de aceea acum e rândul meu să mă bucur alături de ea de efectele vizibile: tenul este acum întinerit, cu mai puține riduri și cu pomeții bine conturați. Iar efectul de lifting durează un an de zile”, declară Valentina Pelinel.

Ultraformer este cel mai avansat tratament de lifting non-chirurgical, prezent în România la centrele Silhouette. ULTRAFORMER 3 acționează prin cea mai nouă și eficientă tehnologie HIFU (High Intensity Focused Ultrasounds) și oferă un efect de lifting non-chirurgical spectaculos și de durată. Rezultatele sunt vizibile imediat și durează minimum un an după un singur tratament de 30 – 45 de minute.

Cele trei tipuri de aplicatoare ULTRAFORMER 3 acționează prin intermediul ultrasunetelor focalizate, la adâncimi diferite ale pielii, în funcție de efectul dorit: unul oferă lifting, actul fermitate a pielii, iar al treilea reduce ridurile fine. În plus închid porii dilatați, redau vitalitatea și luminozitatea pielii. Rezultate excepționale se obțin și în reducerea bărbiei duble și pentru remodelarea maxilarului inferior.

Tratamentul se personalizează în funcție de nevoile tenului. Rezultatul maxim se obține după trei luni, însă îmbunătățirea texturii pielii și fermitatea acesteia se remarcă imediat după sesiunea tratamentului.

Tehnologia non-invazivă de lifting facial și corporal cu efect ce durează 1 an după doar o singură ședință.

Despre autor

Alexandru Manea

1 comentariu

Scrie un comentariu