Stiri Interne

Valentina Pelinel s-a externat! Micutul Milan Cristian a ajuns acasa!

Scris de Alexandru Manea

Valentina Pelinel s-a externat ieri dimineata in mare secret, la patru zile de cand a nascut. Vedeta si-a adus bebelusul acasa si se bucura acum de cele mai pretioase momente petrecute alaturi de el.

pelinel-externat

Valentina Pelinel s-a externat ieri dimineata, la patru zile de cand a adus pe lume primul ei copil. Vedeta s-a internat miercuri in spital, planuind sa nasca pe cale naturala. Din pricina unor complicatii ce ar fi putut sa puna in pericol viata bebelusului, medicii i-au recomandat sa recurga la operatia de cezariana. Micutul Milan Cristian a venit pe lume miercuri seara.

”Sunt foarte fericita si recunoscătoare. Milan Cristian este sanatos, frumos si cuminte. Am facut tot ce mi-a stat in putinţă sa pot naste natural pana in ultimul moment, cu curaj si am dus sarcina pana la 42 de săptamani, dar a aparut o situatie in care bebelusul putea sa sufere si nu am vrut să riscam”, a declatat Valentina pentru Antena Stars.

valentina-pelinel-copil

Vedeta a ajuns ieri acasa, alaturi de cel mic, unde a fost intampinata de o multime de buchete si cosuri cu flori, precum si cadouri. Valentina nu si-a angajat inca o bona, avand ajutorul mamei sale in ingrijirea celui mic.

Scrie un comentariu