Stiri Interne

Valentina Pelinel naste dupa termen?

Scris de Alexandru Manea

Valentina Pelinel este posibil sa nasca dupa termen, asa cum s-a intamplat in cazul Ancai Serea. Iata ce planuieste sa faca vedeta in cazul in care bebelusul nu da semne ca este pregatit sa vina pe lume.

valentina-pelinel-nastere

Sarcina Valentinei Pelinel ajunge saptamana aceasta la termen. Bebelusul nu da insa semna ca ar fi pregatit sa vina pe lume. Cel putin, asa s-a concluzionat la cel mai recent control medical.

Vedeta isi doreste sa nasca pe cale naturala si, in cazul in care contractiile nu apar, iar lichidul amiotic scade, va apela la operatie tip cezariana.

valentina--pelinel-naste

“Slava Domnului, situatia este in regula. Bebele meu este cam poznas si mai vrea sa astepte putin pana sa vina pe lume. Insa, placenta este OK, copilul a crescut normal, iar lichidul este suficient pentru a nu exista nici cea mai mica problema. Asa cum am mai spus si pana acum, vreau sa nasc natural si nu exista niciun indiciu care sa arate ca situatia o sa stea altfel! Totusi, daca nu se va putea sa merg pe cale naturala, voi asculta ce spun medicii si voi apela la o cezariana sau o epidurala”, a declarat Valentina pentru WOWbiz.ro.

Scrie un comentariu