Carusel Stiri Interne

Exclusiv! Ce planuiesc Valentina Pelinel si Monica Tatoiu?

Scris de Christian Stan

Intr-un interviu exclusiv acordat pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D, Valentina Pelinel si Monica Tatoiu dezvaluie urmatorul lor proiect comun: lansarea unei carti in viitorul apropiat. Este vorba despre o carte care doreste sa demonstreze ca doua femei din generatii diferite pot trai frumos si pot invata una de la cealalta…

valentina-pelinel

Cu toate ca exista o diferenta considerabila de varsta intre ele, Valentina Pelinel si Monica Tatoiu sunt prietene la catarama. Nu se invidiaza si nici nu se barfesc, ci se sfatuiesc si invata una de la alta. Demonstreza ca doua femei din generatii diferite pot fi compatibile si au hotarat sa-si expuna experientele intr-o carte cel mai probabil anul viitor.

„Exista aceasta mentalitate ca exista prapastie intre generatii… La noi e mult mai mult decat intelegere. Este o prietenie foarte apropiata, ne sfatuim si invatam una de la cealalta. Acesta este motivul pentru care am si hotarat sa scriem cartea aceasta impreuna. E foarte important ca persoanele care vor citi cartea sa descopere resursele de informatie si de emotie care exista in fiecare generatie si sa le impartaseasca in loc sa le risipeasca”, declara Monica Tatoiu la „D-Paparazzi”.

„Mi-e si prietena si a doua mama. Mai mult decat atat, este amuzant ca noi ne intelegem atat de bine si radem si povestim absolut orice”, declara Valentina Pelinel.

Cu toate ca doamna Tatoiu afiseaza o forma fizica de invidiat, aceasta declara ca Valentina este persoana care o motiveaza pentru a arata mereu mai bine.

„Ma uit la ea, iar pe mine asta ma motiveaza sa tin regim, sa fac sport, sa-mi doresc mai mult de la cum arat. Chestia cu capra vecinului functioneaza numai la oamenii prosti. Ea m-a dus la powerplate. La varsta mea, eu cu golful! Ea sare! Sa ne vezi ce exercitii facem, dar simple… la indemana tuturor! Facem exercitii de incalzire, stretching, dar eu nu pot sa fac ce face ea! Ar fi si o prostie sa-mi propun! Fericirea in viata inseamna sa-ti doresti ceea ce poti sa faci”, mai spune doamna Tatoiu.

Interviul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19:45/

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu