2 Principale News Stiri Interne

Valentina Pelinel este insarcinata! A anuntat vestea… pe Facebook!

Scris de Christian Stan

Valentina Pelinel va deveni mamica in anul 2016, iar vedeta a anuntat vestea pe contul ei de socializare. Valentina a declarat ca asteapta un copil., fara a da mai multe detalii despre cine este tatal si daca va ajunge sau nu din nou la Altar.

valentina pelinel

Valentina Pelinel arunca „bomba” inceputului de an. Vedeta este insarcinata si va deveni mamica in anul 2016, iar anuntul a fost facut pe pagina ei oficiala de Facebook.

Valentina nu a anuntat deocamdata cine este tatal copilului, urmand sa acorde o declaratie in emisiunea lui Cristi Brancu din aceasta seara.

„Sunt foarte fericita sa pot impartasi cu voi cea mai frumoasa veste: voi deveni mama si in acest moment pot confirma aceasta stire. Chiar azi am fost la medic si totul merge perfect, asa ca mi-am dorit sa fiti primii care se bucura impreuna cu mine. Stiu ca acum se fabrica multe ipoteze si scenarii, de aceea am asteptat sa confirm o veste asa de importanta doar in momentul in care am fost sigura de ea. Va multumesc pentru urari si gandurile bune si va invit sa urmariti declaratia in exclusivitate pe care o voi acorda in aceasta seara la emisiunea lui Cristi Brancu, urmand ca la intoarcerea mea in tara sa povestesc mai multe despre acest eveniment minunat din viata mea”, a declarat Valentina Pelinel.

Scrie un comentariu