Stiri Interne

Valentina Pelinel, dupa divort: „Totul e rosu in viata mea!”

Scris de Alexandru Manea

Valentina Pelinel se dovedeste a fi o fire optimista, in ciuda greutatilor prin care a trecut recent. Dupa divortul de Cristian Boureanu si perioada de recuperare dupa accidentul de la ski, fostul model sustine ca totul e bine in viata ei, „rosu”, mai exact.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valentina Pelinel a acordat primul interviu de dupa divort exclusiv lui Christian Stan pentru emisiunea „D-Paparazzi”, difuzata in fiecare duminica seara, de la 21.30, la Kanal D.

Fostul model a declarat ca viata ei este „rosie”, frumoasa acum, in ciuda greutatilor prin care a trecut in ultimele luni, in speta divortul de Cristian Boureanu si recuperarea dupa accidentul suferit la ski.

boureanu_pelinel-divort

„Toata lumea ma intreaba cum e acum, dupa divort. Le raspund ca este ca inainte de casatorie. Totul este rosu in viata mea acum, mie imi place la nebunie culoarea rosie. Toata aceasta perioada a fost o mare experienta de viata pentru mine.

Am preferat sa locuiesc la New York o perioada pentru a fi departe de toate barfele si zvonurile care s-au iscat pe seama mea. Altfel, as fi intrat intr-un joc murdar care nu este genul meu. Nu mi-ar fi placut sa apar zilnic la televizor, ba in ofensiva, ba in defensiva…”, a declarat Valentina Pelinel la „D-Paparazzi” de la Kanal D.

Daca ati ratat editia de aseara, o veti putea revedea miercuri seara, de la ora 20.

Scrie un comentariu