Evenimente

Valentina Pelinel a deschis VIBERE, un PUB dedicat iubitorilor sportului

Scris de Alexandru Manea

Valentina Pelinel si Patrick Borcea au inaugurat ieri Pub-ul Vibere, in incinta Magic Place, o locatie dedicata iubitorilor de sport si muzica , un loc ideal pentru a urmari competitii sportive alaturi de prieteni sau a organiza petreceri private tematice.

Valentina Pelinel a deschis VIBERE, un PUB dedicat iubitorilor sportului

Deschiderea oficiala a avut loc cu doar doua zile inaintea debutului Campionatului Mondial de Fotbal 2018.

“Este o locatie care vine sa completeze tot ceea ce ofera complexul Magic Place. Pe langa Aqua Park si Ballroom-urile dedicate evenimentelor, Vibere Pub este o locatie rezervata iubitorilor sportului si se imbina foarte bine cu pasiunea familiei pentru fotbal”, declara Valentina Pelinel.

Vedeta marturiseste ca pub-ul este ideal pentru a gazdui evenimente de diverse tipuri, inclusiv petreceri dedicate copiilor.

“Vibere Pub are o capacitate de 100 de persoane indoor si 50 de persoane in zona terasei si este un loc perfect pentru petreceri private si chiar pentru petreceri dedicate copiilor. Recent am organizat aici ziua de nastere a fiului meu, Milan. La astfel de evenimente tot localul este decorat dupa cum isi doresc parintii”, continua Valentina Pelinel.

Chef-ul locatiei, Florin Balan, manageriaza alaturi de echipa sa toate cele 4 Ballroom-uri din cadrul complexului Magic Place.

“Avem o bucatarie in stil american. Servim atat burgeri cat si salate. Iubitorii de bere vor iubi Vibere Pub. Avem in meniu 10 sortimente de bere, de la bere artizanala, nefiltrata, neagra, premium si super premium”, declara Chef Balan Florin.

in curand, Vibere va inaugura la etaj si un Wine Bar cu o capacitate de 100 de locuri.

Vibere Pub este decorat cu plasme gigant, pe care pot fi urmarite competitii sportive, precum si  mashuri uriase cu marii sportivi care au facut cinste Romaniei de-a lungul timpului. Cu prilejul evenimentului de lansare, Ilie Nastase a semnat vizualul care-l infatiseaza pe terenul de zgura de la Roland Garros in 1973.

Numeroase personalitati din lumea sportului au fost prezente la eveniment: Ilie Nastase, Victor Piturca, Giovani Becali, Florin Raducioiu, Gigi Netoiu, MM Stoica, Dumitru Dragomir, Giani Kirita, Florin Prunea, , Gabi Tamas, Ionut Badea si Banel Nicolita. Acestora li s-au alaturat Malvina Cervenschi, Albertina Ionescu, Cristina Mihaela Dorobantu, DJ Wanda, Paula Chirila, Nasrin Ameri si Sorin Marcus.

Vibere Pub este situat in incinta complexului Magic Place din Crangasi, soseaua Virtutii nr 168, Bucuresti.

La multi ani, copii! 💑💞👭💃

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

Ce a făcut Valentina Pelinel pentru a avea un ten atât de frumos

Scrie un comentariu