Stiri Interne Video

Valahia, dupa 26 de ani. Cum arata azi cei trei care au cucerit topurile in 1999!

Scris de Alexandru Manea

Valahia, dupa 26 de ani. Iata cum arata in prezent Mihai Traistraiu, Costi Ionita si Dorin Topala, cei care au cucerit topurile in 1999 cu „Banii si fetele”.

valahia-1999

Mihai Traistraiu, Costi Ionita si Dorin Topala au devenit faimosi in 1999 cu doua piese care au devenit hituri instant. Este vorba de „Banii si fetele” si „La mare, la soare”, piese pe care se dansa in toate cluburile de pe litoral, si nu numai.

costi-ionita-valahia


Trupa s-a destramat la cativa ani distanta. Mai intai, a plecat Costi Ionita, ramanand in formula de duo, compusa doar din Mihai Traistariu si Dorin Topala. Intr-un final, si ei au renuntat la proiect si au pornit pe cai diferite in cariera.

costi-ionita-yoga1

Costi Ionita a devenit producator muzical si a lansat, mai intai, albume de manele, colaborari cu artisti faimosi ai genului, precum Adrian Minune si Vali Vijelie.

Ulterior, si-a extins activitatea producand piese pentru artisti de peste hotare. Mai intai pentru zona din Balcani, pentru ca apoi sa colaboreze cu nume cunoscute de peste ocean, precum Shaggy.

Mihai Traistariu si-a lansat cariera solo. A participat la multe festivaluri de muzica. A avut succes la Mamaia, Cerbul de Aur, pentru ca, in 2006, sa cunoasca cea mai intalta culme a succesulu, obtinand locul 4 la Eurovision, cu piesa „Tornero”.Melodia a devenit atunci hit international, iar artistul s-a bucurat de un lung sir de concerte peste hotare, dar si cu multi bani din drepturile de difuzare.

mihai-traistariu-copilarie

 

Din pacate, piesele lansare de Mihai in anii ce a urmat nu s-au mai bucurat de un asemenea succes, astfel ca in prezent, pe langa concertele din tara, el obtine venituri din participarea la emsiuni si show-uri de televizune.

Dorin Topala a renuntat la cariera muzicala si a pornit pe un alt drum.

dorin-topala-sotie

 

A absolvit Academia Navala din Constanta, a obtinut brevetul de capitan, fiind in prezent capitan de vapor. Este singurul casatorit, din vechea trupa Valahia, avand o fetita, Alexandra.

Scrie un comentariu