Stiri externe

Vaduva lui Patrick Swayze iubeste din nou!

Scris de Administrator

La 4 ani dupa ce regretatul Patrick Swayze a trecut in nefiinta, Lisa Niemi, cea care i-a fost sotie vreme de 34 de ani, si-a regasit in sfarsit fericirea in bratele altui barbat. A fost ceruta de sotie de bijutierul Albert DePrisco.

lisa-niemi-logodita

Au trecut deja 4 ani de cand sotul ei, Patrick Swayze, a fost rapus de cancerul pancreatic, dar se pare ca acum, viata Lisei Niemi a capatat o alta intorsatura, iar destinul i-a zambit din nou.

Actrita a redescoperit dragostea in bratele bijutierului Albert DePrisco (58 de ani), care recent a cerut-o de sotie.

lisa-niemi-logodita-1

Reprezentantii Lisei Niemi au confirmat revistei People informatia conform careia actrita s-ar fi logodit in Ajunul Craciunului.

Cei doi s-au cunoscut la ziua de nastere a Lisei, prin intermediul unui prieten comun si sunt deja impreuna de un an si jumatate.

lisa-niemi-logodita-2

In 2012, Lisa a confirmat public faptul ca are o relatie cu Albert DePrisco.

Apropiatii actritei sunt de parere ca regretatul Patrick Swayze le-a dat deja binecuvantarea lui celor doi indragostiti, din Ceruri.

„Patrick isi dorea ca Lisa sa mearga mai departe cu viata ei dupa ce el va muri. Il ingrijora foarte tare faptul ca ea s-ar putea izola de lume. I-a spus mereu ca isi doreste ca ea sa traiasca frumos si sa ofere iubirea ei unui om care o merita”, a declarat o sursa.

Scrie un comentariu