Stiri Interne

Vaccin sau ceai de plante? Medicina sau sfaturile Oliviei Steer? Controversa momentului!

Scris de Alexandru Manea

Olivia Steer este aspru criticata de medici dupa ce a inceput sa recomande medicina alternativa in locul vaccinurilor medicale menite sa preintampine boli grave. Iata ce sustine sotia lui Andi Moisescu si cum o contrazic medicii.

olivia-steer-vaccin

Olivia Steer se declara impotriva medicinei clasice, mai exact, impotriva vaccinurilor pe care medicii le recomanda tuturor, fie ca sunt contra gripei sau a unor afectiuni mai grave.

Sotia lui Andi Moisescu recomanda medicina alternativa sustinand ca vaccinurile au in compozitie mercur si aluminiu, o combinatie „fatala” ce ar duce la … autism. Bruneta crede in puterea plantelor, a fructelor si legumelor despre care spune ca au proprietatea de a imuniza natural organismul, ajungand in final sa nu mai fie nevoie de vaccin.

Medicii si-au pus mainile in cap cand au auzit asa ceva, mai ales ca textele scrise de Olivia Steer pe Facebook si pe blog sunt citite de mii, chiar zeci de mii de oameni care ar putea fi influentati de teoriile sale.

olivia-steer-medicina-alternativa-1

Specialistii subliniaza importanta vaccinurilor care au stopat atatea epidemii in trecut. Ei au adaugat faptul ca, odata cu avansul stiintei, vaccinurile din prezent nu mai sunt „vii”, nu mai produc, in prima instanta boala pentru ca forta organismul sa devina imun, ci contin doar proteina virala ce produce anticorpi.

„Eu consider ca vaccinul este cea mai mare victorie a medicinei, deoarece este singura modalitatea de a struni bolile infectioase. [Substantele toxice] se gasesc in cantitati nesemnificative si nu prezinta pericol pentru sanatate”, a mentionat medicul Ana Culcer, seful sectiei Neonatologie de la Spitalul Universitar Bucuresti, pentru Click!.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu