ADPM Travel News

Petrece-ti vacanta pe vasele de croaziera Royal Carribean!

Scris de Administrator

In ultimii ani, sunt din ce in ce mai multi oameni care aleg sa-si petreaca vacanta pe un vas de croaziera? De ce? Simplu! Au astfel posibilitatea de a puncta mai multe destinatii intr-o singura vacanta, iar vasele de croaziera le pun la dispozitie toate facilitatile la care au indraznit vreodata sau nu sa viseze.

Minolta DSC

Vasele de croaziera capata in ultima vreme din ce in ce mai multa notorietate in randul pasionatilor de calatorii. Reprezinta practic niste orase plutitoare ce iti ofera tot luxul, confortul si divertismentul de care ai nevoie si iti permit in acelasi timp ca intr-o singura vacanta sa punctezi mai multe destinatii.

royal-caribbean

Ce au in comun orasele moderne si vasele de croaziera? Pentru inceput, este vorba despre facilitati de cazare de lux comparabile cu hotelurile de 4 si 5 stele din marile resorturi de la tarm.

royal-caribbean2

In plus, facilitatile all inclusive de pe vasele de croaziera puse la dispozitia turistilor de catre Royal Caribbean International® includ si acces nelimitat si gratuit la toate facilitatile de divertisment prezente pe vas: de la simulator de surf, perete de catarare, patinoar, sala de fitness, piscine, jacuzzi, spectacole de teatru si Broadway, tiroliana si pana la cinematograf, teren de golf, biblioteca si multe altele. Acestea pot varia de la vas la vas.

5440-009

royal-caribbean8

Calatorind la bordul celei mai tinere si inovatoare flote din industrie, compusa din 22 de vase incantatoare, ce deserveste peste 261 de porturi din toata lumea, va veti asigura o vacanta de vis pana nu demult rezervata doar celebritatilor.

royal-caribbean3

Compania Royal Caribbean International® este cunoscuta printre altele pentru faptul ca reuseste sa ofere o gama foarte larga de activitati recreationale si de divertisment pentru toate varstele si gusturile. Atentia este orientata in special catre o vacanta completa pentru intreaga familie.

royal-caribbean7

royal-caribbean10

Pentru a crea o experienta completa pentru copii, pe vasele din flota Royal Caribbean International® a fost dezvoltat programul Adventure Ocean® si Teens, prin care copiii si adolescentii nu se plictisesc niciodata, ei fiind atrasi in activitati atent supravegheate de catre personalul calificat si organizate in sapte grupe, separate in functie de varsta.

royal-caribbean9

Pentru o experienta cu adevarat uimitoare, pe unele vase va puteti bucura impreuna cu copiii vostri de facilitatile Dreamworks si veti putea trai momente de poveste alaturi de personajele indragite din productii precum Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda si multe altele.

royal-caribbean11

Conceptul de Barbie pe mare, introdus numai pe vasele Royal Caribbean International®, aduce la bord cea mai cunoscuta si indragita papusa din lume.

Fetitele cu varsta intre 4 si 11 ani vor avea surpriza unei croaziere de vis alaturi de Barbie, toate activitatile pe aceasta tema facand parte din programul Adventure Ocean®.

Pentru admiratoarele Barbie, programul “o experienta deosebita cu Barbie” ofera si mai multe momente de bucurie.

royal-caribbean6

Pe scurt, vacantele pe vas de croaziera satisfac cu usurinta nevoile si dorintele tuturor, indiferent de varsta!

Pentru a beneficia de o oferta personalizata conform preferintelor vosatre, puteti contacta reprezentantii companiei in Romania, agentia WORLD TRAVEL.

Mai multe informatii gasiti pe www.rccl.ro sau pe facebook.com/royal.romania.

Scrie un comentariu