News

Se reuneste grupul de umor Vacanta Mare?

Scris de Administrator

Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu sunt la un pas sa reuneasca grupul de umor Vacanta Mare cu care au cunoscut marele succes in anii 90. Cei doi actori sunt decisi sa faca acest pas simtind ca publicul ar fi pregatit pentru acest lucru si ca ar exista si multe subiecte fierbinti pe care sa le abordeze in spectacole.

Mugur Mihaiescu a dat de inteles ca in curand va reuni trupa Vacanta Mare, alaturi de Radu Pietreanu.

Actorul, care in ultimul timp s-a concentrat pe diverse afaceri, printre care mai multe localuri de succes din centrul Bucurestiului, spune ca s-au intamplat prea multe in societatea romaneasca in ultima vreme pentru a nu profita de acest lucru.

„S-au intamplat prea multe si se intampla prea multe ca sa nu profitam. Sunt prea multi prosti. Ne-am uitat si noi la rezultatele de la examenele de bacalaureat si ne-am zis ca nu poate sa nu fie cineva in tara asta care sa nu rada de prosti si sa-i faca sa se simta si mai prosti.

Zona de monden nu stiu ce pondere va avea in spectacole. Nu prea merita sa-i bagi in seama. Nu vreau sa-mi bat mintea cu astia care sunt deja pe sticla”, a declarat Mugur Mihaiescu la Agentul VIP.

Mugur Mihaeiscu este interpretul celebrelor personaje Garcea si Leana lui Costel, si a cunoscut mare succes alaturi de grupul de umor Vacanta Mare, in special in anii ’90 cand colindau intreaga tara cu spectacole la care se vindeau toate biletele.

De la inceputul anilor 2000, si-au transferat show-urile in lumea televiziunii, insa din 2006 popularitatea lor a scazut dramatic pana ce au decis sa se desparta si sa se lanseze in afaceri.

Scrie un comentariu