Stiri Interne

Au fost doar zvonuri! Vacanta Mare nu va reveni la TV!

Scris de Alexandru Manea

Informatiile ca Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu au de gand sa refaca grupul de umor Vacanta Mare si ca ar urma sa revina pe TV in aceasta toamna la Antena 1 nu s-au adeverit. Cei doi actori planuiesc insa altceva.

vacanta-mare-antena-1

In primavara acestui an au aparut zvonuri cum ca Vacanta Mare, grupul de umor care a facut furori in Romania in anii 90, ar urma sa “reinvie” din propria cenusa si sa realizeze din nou emisiuni de divertisment, de aceasta data la Antena 1.

Totul a ramas insa doar la stadiul de zvon. Actorii nu au semnat niciun contract de colaborare. Cu toate acestea, ei nu renunta la ideea de a relansa proiectul care le-a adus atat de mult succes.

Grupul Vacanta Mare

„Mi-ar placea sa revenim, insa televiziunile nu au oferte pentru noi, sau daca au noi nu stim de ele. Cel mai probabil as reface „Vacanta Mare” alaturi de Radu Pietreanu, fara Mirela Stoian si Ani Cretu. As vrea sa oferim oamenilor altceva, nu aceeasi mancare de peste, asa ca cele doua nu cred si-ar avea locul. Trebuie sa fim originali”, a declarat Mugur Mihaescu, pentru CANCAN.ro.

Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu au filmat un lung metraj intitulat “Generatii”, pe care spera sa il lanseze in curand, daca vor bate palma cu o televiziune anume.

„Se va numi ’Generatii’, iar actori suntem noi doi, eu si Radu Pietreanu, plus tineri studenti la actorie”, declara Mugur in urma cu cateva luni.

Scrie un comentariu