Stiri Interne

Rasturnare de situatie! Ce se va intampla cu proiectul „Vacanta Mare”

Scris de Administrator

Desi urma sa debuteze la Antena 1 o noua serie a deja celebrelor emisiuni tv „Vacanta Mare”, se pare ca acest lucru nu se va mai intampla. In schimb, Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu, alaturi de cativa actori din generatia tanara, au terminat deja filmarile pentru un film de lungmetraj ce se va numi „Generatii”.

vacanta-mare-antena-1

La inceputul lunii trecute, se anunta cu surle si trambite ca grupul de umor „Vacanta Mare” va reveni pe sticla. Dupa ani buni de pauza, Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu semnasera cu Antena 1, postul de televiziune unde urmau sa realizeze show-ul “Vacanta Mare – Batalia generatiilor”.

Dupa cum anunta insa astazi paginademedia.ro, se pare ca acest lucru nu se va mai intampla. Show-ul de televiziune s-a transformat pana la urma intr-un film de lungmetraj.

„Filmarile sunt terminate, acum suntem in faza de montaj. Nu pot sa dau multe detalii. Se va numi ’Generatii’, iar actori suntem noi doi, eu si Radu Pietreanu, plus tineri studenti la actorie”, a declarat Mugur Mihaescu.

Cat despre mult asteptatul show pe care urmau sa il realizeze la Antena 1, acesta a declarat: „Emisiunea nu se mai face!”

Scrie un comentariu