Cinenews Stiri externe

Va mai continua serialul Bridgerton după sezonul 2?

Scris de Ana Kozma

În așteptarea apariției sezonului 2 din Bridgerton, fanii se întrebau dacă serialul va merge mai departe și vor exista mai mult de două sezoane. În sfârșit, reprezentanții Netflix au răspuns la această întrebare arzătoare.

Va mai continua serialul Bridgerton după sezonul 2?

Bridgerton va continua și după sezonul 2. Contractul a fost semnat și pentru sezoanele 3 și 4. „Plănuim să ducem mai departe povestea Bridgerton multă vreme de acum înainte”, anunță reprezentanții Netflix.

Așadar, fanii pot sta liniștiți întrucât e sigur. Vom avea cel puțin 4 sezoane din serialul Bridgerton. Decizia a fost luată înainte de premiera sezonului 2, ceea ce arată încrederea pe care Netflix o are în acest proiect.

La momentul actual, sezonul 2 este încă în producție. Nu se știe deci exact când vor fi lansate aceste noi sezoane. Cu toate astea, un lucru e cert. Vor continua să fie inspirate din seria de romane a Juliei Quinn.

Fiecare dintre cărție Juliei Quinn se concentrează pe câte unul dintre copiii familiei Bridgerton. Cel mai probabil, așa se va întâmpla și cu fiecare sezon al serialului. Primul spune povestea lui Daphne Bridgerton. Sezonul cu numărul 2 îl va avea în centru pe Lord Anthony. Dacă lucrurile merg conform planului, în sezoanele 3 și 4 vom afla poveștile lui Benedict și Colin.

În total, familia Bridgerton are 8 copii, iar seria de romane a Juliei Quinn tot atâtea cărți. Rămâne de văzut dacă tot 8 sezoane va avea și serialul până în final.

De ce a plecat Ducele din serialul Bridgerton

Scrie un comentariu