Stiri Interne

Va mai cânta Andra la Sala Palatului?

Scris de Ana Kozma

Fanii Andrei așteptau cu nerăbdare concertele pe care artista ar fi trebuit să le suțină anul acesta. Din păcate însă, toate au fost amânate pe perioadă nedeterminată în contextul pandemiei. Va mai cânta Andra la Sala Palatului?

Va mai cânta Andra la Sala Palatului?

Industria muzicală și artiștii au fost puternic afectați de pandemia de COVID-19. Deja din luna martie, concertele au fost amânate pe o perioadă nedeterminată. Este și cazul Andrei, care avea planuri mărețe pentru anul acesta.

Artista ar fi trebuit să continue seria concertelor Tradițional, dar și să lanseze proiectul Pasion. Un concert de muzică latino pe care inițial trebuia să îl susțină în primăvară la Sala Palatului din București. După, ar fi urmat un turneu prin țară.

În contextul restricțiilor actuale, din păcate toate planurile i-au fost date peste cap. Va mai cânta Andra la Sala Palatului în viitorul apropiat?

“În momentul de față îmi doresc să revină lucrurile la normal. Să putem cânta așa cum ne-am obișnuit, pentru mai mulți oameni. Nu doar pentru 500 și acei 500 să fie atât de departe unii de ceilalți. Parcă se pierde din energia concertelor. De aceea toate concertele pe care le-am avut programate au fost anulate. Cel puțin conceptul concertelor mele este altul, de emoție, de a comunica între noi. Și atunci nu cred că se poate realiza în condițiile astea. Aștept să se întâmple ceva și să fim mai mulți la un eveniment”, a povestit Andra pentru Libertatea.

Cum a sărbătorit Andra 34 de ani, dar și 15 ani de relație cu Măruță

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Sa ne bucuram de soare…🌞

O postare distribuită de Andra (@andra) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🎈

O postare distribuită de Andra (@andra) pe

Scrie un comentariu