News

Va este dor de Garcea? Iata in ce conditii s-ar putea reuni grupul Vacanta Mare!

Scris de Christian Stan

Au trecut mai bine de cinci ani de cand Mugur Mihaiescu, Radu Pietreanu si Mirela Stoian isi traiau vremurile de glorie, in grupul umoristic Vacanta Mare. Ultimul lor contract a fost cu postul de televiziune Kanal D, iar imediat dupa expirarea contractului grupul s-a destramat. Mirela Stoian a aparut saptamanile trecute la televizor povestind ca a ajuns muritoare de foame.

vacanta-mare

Pentru fanii grupului umoristic „Vacanta Mare” mai exista o speranta, intrucat Mugur Mihaiescu a declarat aseara la „Wowbiz” ca grupul s-ar putea reuni oricand daca exista oferte in acest sens.

„Vacanta Mare” nu mai exista de mai bine de cinci ani, perioada in care fostii umoristi si-au vazut de afaceri sau au incercat sa aiba o cariera in teatru. Mirela Stoian a aparut acum doua saptamani la televizor si a maturisit ca traieste din mila parintilor si a surorii sale.

„Motivul este simplu: s-a terminat un contract pe care l-am avut, iar de atunci Vacanya mare n-a mai primit nicio oferta. Nicio televiziune nu ne-a mai contactat ca sa lucram”, a declarat Mugur Mihaiescu.

„Eu vreau ca grupul sa se reuneasca, imi doresc sa mai lucram, dar ce sa facem? Sa bat la usi, la televiziuni, sa spun: «Nenea, sunt eu…»”, continua acesta.

Scrie un comentariu