Stiri externe

Urmareste show-ul lui Justin Timberlake de la Super Bowl – VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Dupa 14 ani de cand a facut controversatul show alaturi de Janet Jackson, dezvaluindu-i atunci un san, la ora de maxima audienta, Justin Timberlake a sustinut aseara un mini concert in pauza finalei campionatului de fotbal american, Super Bowl.

Urmareste show-ul lui Justin Timberlake de la Super Bowl – VIDEO

Sa ajungi sa canti in pauza Super Bowl este una din cele mai mari reusite pentru un artist international. Asta deoarece acele 15 minute dintre reprize sunt printre cele mai urmarite din toata istoria televiziunii americane si nu numai.

Anul trecut a cantat Lady Gaga, anul acesta i-a venit randul (din nou) lui Justin Timberlake. Din nou pentru ca artistul a mai aparut pe scena din centrul terenului de fotbal in 2004 cantand alaturi de Janet Jackson si oferind unul din cele mai controversate momente din cadrul Super Bowl: i-a dezvaluit “din greseala” artistei un san.

In 2018, Justinsi-a inceput recitalul cu noul sau sijngle, “Filthy”, interpretat pe o scena de la subsol, printre lasere, pentru ca apoi sa iasa pe o pasarela de pe terenul de fotbal cantand piesele lui mai vechi:  “Rock Your Body”, “Señorita”, “Sexy Back.”,  “My Love” and “Cry Me A River”. In final a oferit un tribut regretatului artist Prince, acesta aparand proiectat pe ecran cantand “I Would Die For U”, in timp ce Justin il acompania la pian.

Este a treia aparitie a lui Justin la Super Bowl. Prima a avut loc in 2001 alaturi de colegii sai din trupa N’Sync si de Britney Spears, Aerosmith, Mary J. Blige si Nell., iar apoi in 2004 a cantat alaturi de Janet Jackson.

Ce fac vedetele in timp ce se uita la Super Bowl

Scrie un comentariu