Evenimente News

URBASM, cel mai cool Festival Urban din Capitala!

Scris de Christian Stan

În perioada 29 Noiembrie – 4 Decembrie, Bucureștiul urban va scoate la suprafata cele mai îndrăznețe și mai colorate povești,sub forma unui festival dedicat artiștilor români dar și de peste hotare.

urbasm

UR.BASM a fost creat cu scopul de a ilustra pe parcursul a 6 zile o serie de întâmplări urbane la care publicul este invitat să fie martor sau de ce nu, participant.

Pentru că UR.BASM crede în conținutul cultural contemporan pe care România îl are, această primă ediție este dedicată în exclusivitate eroilor din arta vizuală bucureșteană.

Povestea festivalului va fi creată într-o serie de spații care vor constitui opririle de zi sau de noapte ale domnițelor și domnilor așteptați din toate colțurile hărții.

Întâmplările de zi vor însemna un număr de workshop-uri de producție muzicală la DJ SuperStore , ateliere de modă si de artă digitală, expoziții, artă murală, instalații urbane, sculpturi în metal, grafitti și street art dar și un atelier de arhitectură și design în care planul cadastral al Bucureștiului va putea fi văzut ca…desprins din povești.

Întâmplările de seară vor fi adăpostite de Club Kran, Club GuestHouse, Club Kristal, Romexpo (paviloanele C4, C5-C6).

Personajele principale ale acestor întâmplări sunt: Abelle,
 Alex Danilov,
 Andrey Zots,
 Aquarius Heaven,
 Barac,
 Ben Klock,
 Cassy,
 Cobblestone Jazz (live),
 Dasha Redkina,
 Detroit Swindle,
 Dub Pistols (live band)
, Francesca Lombardo, Francesco Del Garda
 si multi anii.

Mai multe detalii despre UR.BASM: www.urbasm.ro

Scrie un comentariu