News

Unul din romanii de la Eurovision va canta cu Andrea Bocelli! Iata cum interpreteaza piesa ca un tenor si ca o soprana!

Scris de Administrator

Maine seara, pe scena semifinalelor nationale Eurovision va urca si un roman care are in plan un duet cu marele Andrea Bocelli. Acesta s-a inscris in competitie cu o piesa in care canta atat ca un tenor, cat si ca o soprana.

cezar-the-voice

Unul din concurentii semifinalelor nationale Eurovision de anul acesta are in plan un duet cu marele Andrea Bocelli.

Este vorba de Cezar, un roman stabilit in Italia, care l-a convins pe artist sa cante alaturi de el cu ocazia concertului din aceasta primavara de la Bucuresti, dupa cum sustine Cancan.ro.

Cezar s-a inscris in competitia Eurovision cu o piesa in limba engleza, „It’s my life”, pe care o interpreteaza atat ca un tenor, cat si ca o soprana, punandu-si in evidenta calitatile vocale.

Cu o astfel de prestatie, el a trecut de etapa preselectiilor si intra in prima semifinala Eurovision de maine seara, asteptand sa fie votat de public.
Pana in acest moment, reactiile celor care au ascultat piesa pe Youtube sunt pozitive.

„Cred ca unii nu-si dau seama ce concurent avem. Asta a castigat premii internationale si s-a batut cu sute de concurenti celebrii nu cu pitii si cocalari,sper sa nu fi gresit participand la Eurovision si sa fie luat in deradere de niste imbecili frustrati .

Top 3 asigurat, daca ne reprezinta el, cu ceilalti nu avem sansa sa trecem de semifinala la Malmo, tinand cont de tarile care ne vor vota, nu se regasesc Spania, Moldova, Italia care i-au salvat anul trecut pe cei de la Mandinga”, este unul din mesajele trimise de o admitratoare.

Cezar, la randul lui, spune ca accepta si laudele si criticile. “Va multumesc pentru sustinere si increderea acordata. Criticile voastre sunt foarte constructive. Va astept pe toti sambata 23 februarie 2013 pe TVR 1 unde voi face diferenta intr-un show special. VOTATI NR 13”, a mentionat el.

Cezar a terminat cu nota maxima, sectia canto clasic la conservatorul G.Verdi, in Milano, si a castigat peste 10 premii internationale in Italia, Monaco si Spania.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu