Evenimente Stiri Interne

Untold și Neversea 2021. Când au loc și în ce condiții!

Scris de Ana Kozma

Dacă anul acesta au fost anulate în contextul restricțiilor menite să stopeze răspândirea pandemiei, iată când și în ce condiții vor avea loc festivalurile Untold și Neversea în 2021!

Untold și Neversea 2021. Când au loc și în ce condiții!

Anul acesta, pe fondul restricțiilor impuse în contextul pandemiei, cele mai așteptate festivaluri de muzică din România au fost anulate. Este vorba despre Untold și Neversea. Organizatorii și fanii acestor evenimente speră însă că în 2021 lucrurile vor sta altfel. Tocmai de aceea, au stabilit deja satele și condițiile de organizare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de UNTOLD (@untoldfestival)

Untold 2021 va avea loc în perioada 5-8 august la Cluj-Napoca. Artiștii prezenți vor fi, în mare parte, cei deja confirmați pentru ediția din 2020. Printre aceștia se numără Afrojack, David Guetta, Iggy Azalea, Martin Garrix, Pussycat Dolls și Steve Aoki.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Neversea Festival (@neverseafestival)

Neversea, pe de altă parte, se va desfășura între 8 și 11 iulie, pe o plajă din Constanța. Datele de desfășurare au fost alese chiar de fanii festivalului. Bineînțeles, organizatorii asigură pe toată lumea că evenimentul va respecta toate normele de siguranță.

Cei care au cumpărat bilete și abonamente la Neversea 2020 le vor putea folosi la ediția din 2021 sau la oricare dintre umrătoarele 3 ediții ale festivalului.

Untold, Neversea, Electric Castle! Cele mai mari festivaluri din Romania s-au anulat

Scrie un comentariu