ADPM Beauty

UNIVERSKIN – crema creata personalizat pentru fiecare ten in parte

Scris de Alexandru Manea

Anca Lungu, Giulia Anghelescu, Dana Razboiu, Cristina Herea si reprezentanti de top ai presei de beauty, au descoperit in premiera noile metode si formule Universkin. Creata de doctorii francezi pentru doctori, gama ofera ingrijire personalizata pentru fiecare pacient in parte.

UNIVERSKIN – crema creata personalizat pentru fiecare ten in parte

Unic in lume, brandul are la baza tratamente dermato-estetice personalizate, ce contin ingredienti activi, recomandati in urma diagnosticului oferit de specialist.

In cadrul evenimentului Universkin, invitatul special- Dr in Farmacie Harry Arampatzis, unul dintre creatorii brandului, a dezvaluit noile metode si formule propuse de brand pentru vara aceasta si a oferit detalii graitoare despre cazurile tratate cu ajutorul formulei personalizate Universkin. Stresul oxidativ, afectiunile dermului, inflamatiile, afectiunile epidermei, afectiunile keratinei, productia excesiva de sebum, afectiunile pigmentilor si afectiunile florei sunt dezechilibrele pielii la nivel celular, ce pot fi tratate cu ajutorul Universkin.

Acest serum revolutionar poate fi folosit pentru ingrijire de zi, de noapte, pentru ochi, maini, gat, totul este posibil.

Cu Universkin pielea fiecarui pacient va primi exact ceea ce are nevoie, iar rezultatul este remarcabil, bazandu-se pe studii clinice dovedite.

Anca Lungu este una dintre vedetele care a testat formula Universkin inca de la aparitia sa in Romania si care a dezvalui celor prezenti experienta sa. Aceasta a povestit ca, in urma completarii unui formular, formula Universkin se prepara pe loc, in 20 de secunde, pornind de la un serum de baza pentru reparare si calmare. Acestuia i se adauga doi sau maxim trei ingredient activi, rezultand o formula personalizata, special creata pentru pacientul in cauza.

Universkin are 1159 de combinatii personalizate.

Pentru vara aceasta, Universkin vine cu solutii suplimentare de ingrijire a pielii.

Universkin Nexultra 2 este produsul brandului care activeaza factorii de protectie naturala a pielii impotriva razelor UV.

Protejeaza pielea impotriva razelor UV ce creaza inflamatii, stimuleaza activitatea melanocitelor, ajuta pielea sa suporte mai bine expunerea la soare, regenereaza celulele si epiderma pielii, reface filmul hidrolipidic al pielii.

Are o textura usoara, fara parabeni, hipoalergenica, contine Omega 3 de origine vegetala, cu aport antioxidant sporit. Nexultra 2 este recomandat a fi utilizata zilnic si poate fi folosita si ca baza de machiaj. Este testata clinic in vitro/ ex vitro

Dermaheal™ UV

Contine minerale care protejeaza pielea impotriva razelor UVA/UVB, previne si trateaza petele inchise la culoare si liniile fine, amelioreaza inflamatiile cauzate de razele UV, reface bariera naturala a pielii, pielea sensibila este reparata, calmata si hidratata. Produsul reface filmul hidrolipidic si are o textura usoara, rezistenta la apa, ce nu contine conservanti si este hipoalergica

Sfaturi pentru o utilizare corecta:

Aplicati cantitati mici pe fata si gat cu o miscare a mainii circulare. Aplicati cu 20-30 de min inainte de expunerea la soare.


Brandul Universkin este distribuit in Romania de catre Estetica Top medicals si se regaseste in clinicile: S Clinic, aBeauty Clinique din Bucuresti si tara, Villa Bella, Statera Dr. Juravle, PharmaLife, DermaSpa, Columna Esthetics, Skin Clinic.

Scrie un comentariu