ADPM Beauty Stiri Interne

Unghii vedete. Pentru ce gen de manichiura opteaza!

Scris de Administrator

De la Corina, Delia sau Elena Gheorghe si pana la DJ Wanda, Andreea Raicu ori Antonia, iata pentru ce gen de manichiura opteaza cateva dintre vedetele autohtone!

unghii-vedete

Unghii vedete! Persoanele publice trebuie sa fie mereu aranjate, din cap pana-n picioare, si nu-si permit sa omita nici macar un detaliu cand vine vorba despre imaginea lor. Iar pentru ca unghiile sunt extrem de importante in cazul unei femei, iata pentru ce gen de manichiura opteaza cateva dintre vedetele autohtone!

unghii-vedete1

In perfecta concordanta cu look-ul ei mereu nonconformist, Corina a ales o manichiura “traznita”: oja alba si stickere colorate!

unghii-vedete2

Delia si-a vopsit unghiile lungi intr-o nuanta indrazneata si si-a decorat degetele cu cateva tatuaje temporare, de culoare aurie.

unghii-vedete3

Pentru o seidnta foto realizata recent, Antonia a ales si ea o manichiura ceva mai neobisnuita, in alb si negru, pe fiecare dintre unghiile artistei regasindu-se cate un model diferit.

unghii-vedete4

Adelina Pestritu, in schimb, este adepta unghiilor taiate scurt si a ojelor in nuante cat se poate de naturale.

unghii-vedete5

Andreea Banica prefer si ea oja nude, insa pentru a da totusi un strop de stralucire intregii manichiuri, si-a decorat una dintre unghii cu pietricele multicolore.

unghii-vedete6

Andreea Raicu alege oja rosie, un tip de manichiura ce nu se va demoda niciodata!

unghii-vedete7

Tot pentru oja de culoare rosie opteaza si excentrica DJ Wanda!

unghii-vedete8

Cat despre Elena Gheorghe, vedeta are unghii lungi si ascutite pe care de curand le-a vopsit cu o oja turcoise.

Scrie un comentariu