Style Radar

Unde vom putea gasi produse Calvin Klein in Romania

Scris de Ana Kozma

Calvin Klein, unul dintre cele mai cunoscute si mai indragite brand-uri de lifestyle la nivel global, va fi distribuit in Romania, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania si Macedonia de Nord exclusiv de SARKK S.A.

Unde vom putea gasi produse Calvin Klein in Romania

Calvin Klein, o filiala detinuta In totalitate de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunta numirea SARKK S.A. ca distribuitor exclusiv si partener de franciza pentru brandul CALVIN KLEIN in Grecia, Romania, Bulgaria, Cipru, Albania si Macedonia de Nord, cu incepere efectiva de la data de 1 iulie 2019.

Ce a patit Calvin Klein? Noua colectie este mai avangardista ca niciodata!

SARKK S.A. va fi responsabil pentru canalele de retail si en-gros pe teritoriul tarilor mentionate. Parteneriatul dintre PVH Corp. si SARKK S.A. a inceput in anul 1998, cand SARKK S.A. a devenit distribuitor exclusiv si partener de franciza al brandului PVH TOMMY HILFIGER pentru retail si comert en-gros in Grecia, Cipru, Romania, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. SARKK S.A., urmarind permanent o crestere sanatoasa si stabila si fiind condusa de valorile de responsabilitate sociala corporativa, este una dintre cele mai solide corporatii din industrie si se extinde prin atragerea celor mai exigenti consumatori.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle la nivel global ce exemplifica idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare. Urmeste sa transmita emotie si sa inspire publicul folosind imagini incitante si linii surprinzatoare ce trezesc simturile.

Fondat in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, brand-ul si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin estetica sa curata si modelele inovative. Vanzarile cu amanuntul globale pentru produsele CALVIN KLEIN au depasit in anul 2018 9 miliarde de dolari si au fost distribuite in peste 110 tari. Calvin Klein are peste 11.500 de asociati la nivel global. Achizitionarea de catre PVH Corp a avut loc in anul 2003.

Scrie un comentariu