Stiri externe Video

Unde se retrage Donald Trump după ce îi predă ștafeta lui Joe Biden

Scris de Ana Kozma

A mai rămas foarte puțin până la momentul în care Joe Biden se va instala la Casa Albă. Dar unde se vor retrage Donald Trump, Melania și fiul lor, Barron, după predarea ștafetei?

Unde se retrage Donald Trump după ce îi predă ștafeta lui Joe Biden

Donald Trump se pregătește să își ia la revedere de la Casa Albă și să îi predea ștafeta lui Joe Biden. Mulți se întreabă unde se va retrage Donal Trump după plecarea de la Washington.

Presa americană scrie că, cel mai probabil, Donald și Melania Trump vor pleca la Palm Beach alături de fiul lor, Barron.

Cei doi dețin în Florida o reședință impresionantă denumită Mar-a-Lago. Nu este o casă obișnuită, ci mai degrabă un veritabil castel. Vila de lux dispune de 58 de dormitoare și 33 de băi.

Clădirea datează din anul 1927, însă a fost achiziționată de Donald Trump în 1985. Prețul a fost atunci de 5 milioane de dolari, însă valoarea sa a crescut considerabil până în prezent.

Grădini luxuriante și piscine de lux înconjoară casa. De asemenea, proprietatea dispune de plajă privată, terenuri de sport, centru SPA, restaurante și magazine.

Tocmai de aceea, funcționează ca un club exclusivist, statutul de membru plătindu-se cu 200.000 de dolari pe an.

Cum a răspuns Greta Thunberg la discursul lui Donald Trump după alegeri

Scrie un comentariu