Stiri Interne

Unde se filmeaza noul sezon Asia Express

Scris de Iancu Iulia

Noua perechi de vedete vor pleca in Sri Lanka si India, in noul sezon Asia Express

Antena 1 pregateste in aceasta toamna un nou sezon Asia Express, cel mai tare show de aventura difuzat in Romania. Spre deosebire de anul trecut, vedetele vor avea de aceasta data un nou itinerariu: peste 4000 de kilometri prin Sri Lanka si India. O alta noutate este faptul ca acum vor exista 9 perechi de vedete care sa se lupte pentru marele premiu. Regulile concursului raman insa neschimbate. Fiecare pereche va avea la dispoziție 1 Euro pe zi, bani cu care trebuie sa se descurce, sa isi gaseasca transport, cazare si mancare. Rugamințile, farmecul personal si puterea de convingere vor fi atuurile care ii vor ajuta pe cei 18 concurenți sa ajunga cat mai departe in marea competiție si sa parcurga o distanța cat mai lunga din “Drumul Elefantului”. Sri Lanka si India vor fi o adevarata provocare, diferențele culturale uriase, bariera de limba si condițiile nu tocmai prietenoase le vor da mari batai de cap participanților.

“Asia Express” a fost prima oara difuzat in anul 2004. De atunci si pana in prezent au fost realizate 40 de sezoane difuzate in peste 15 ţari (Franţa, Belgia, Germania, Italia, Spania, Columbia sau Olanda) si au fost puse la dispoziţia participanţilor 10 rute diferite. In 2016 si-a castigat titlul de cel mai urmarit show de divertisment din Columbia, iar in 2015 a fost un adevarat fenomen la nivel de social media in Spania si Italia, fiind show-ul care a generat cele mai multe tweet-uri.

Aventura “Asia Express” va incepe la Antena 1 in primavara anului viitor. Show-ul este produs de echipa coordonata de Mona Segall si Robert Lionte.

Scrie un comentariu