ADPM Travel Stiri externe

Luxul suprem la el acasa! Unde se cazeaza vedetele de la Hollywood cand merg in vacanta la ski

Scris de Administrator

Statiunea Aspen din Statele Unite este destinatia preferata a vedetelor de la Hollywood in perioada iernii, sezonul perfect pentru ski. Daca vreti sa stiti care sunt hotelurile la care aveti cea mai mare sansa de a da nas in nas cu Paris Hilton, Cameron Diaz sau Antonio Banderas, aflati din textul urmator!

hoteluri-ski

In fiecare iarna, statiunea Aspen din Statele Unite reprezinta locul de intalnire al celor mai mari vedete de la Hollywood. Iar cand vine vorba despre hoteluri preferate, majoritatea starurilor aleg sa-si petreaca vacanta la Hotel Jerome sau la St. Regis.

vedete-ski1 vedete-ski2 vedete-ski3

Printre vedetele care au fost cazate de-a lungul timpului la Hotel Jerome se numara Cameron Diaz, Bill Murray, Kevin Costner, Melanie Griffith, Antonio Banderas si Jack Nicholson, in vreme ce Uma Thurman, familia Kardashian si Paris Hilton prefera St. Regis.

st-regis

Hotelul St. Regis este situat exact langa partia de ski, iar membrii staff-ului stiu sa se comporte astfel incat fiecare turist in parte sa se simta cel mai special.

st-regis2 st-regis1

Camerele sunt cu o vedere spectaculoasa catre superbul peisaj montan, luminile sunt discrete si se aud acorduri de muzica corala. Paturile sunt cum nu iti poti imagina de comode, decoratiunile de lux, iar baile greu de descris in cuvinte.

st-regis4

Hotelul cu 179 de camere dispune de o piscina impresionanta si un imens centru SPA cu 15 camere de tratament si multe alte facilitati.

st-regis3

In plus, restaurantul cu specific italian al hotelului, Trecento Quindici Decano, este un „must try”, mancarurile fiind absolut delicioase, deserturile cu totul deosebite, iar meniul de vinuri prezentat pe iPad-uri.

hotel-jerome

Hotel Jerome se afla undeva in centrul statiunii Aspen si a fost complet renovat in anul 2012.

hotel-jerome1

Decorurile sunt luxoase si usor excentrice, o combinatie perfecta intre vechi si nou.

hotel-jerome2

Membrii staff-ului sunt de asemenea extrem de bine pregatiti si intotdeauna la dispozitia turistilor.

hotel-jerome3

Mancarea de la restaurantul hotelului te face sa iti doresti sa revii cat mai curand, iar gama de vinuri este extrem de variata, menita sa satisfaca orice preferinta.

hotel-jerome4

De asemenea, piscina si centrul SPA reprezinta un mare plus!

hotel-jerome5 hotel-jerome6

Scrie un comentariu