ADPM Travel

ADPM TRAVEL! Unde sa stai in Maldive!

Scris de Administrator

Ca brand, lantul de boutique hoteluri „W” si-a insusit conceptul de lux, transformand fiecare dintre hoteluri intr-unul preferat de unii dintre cei mai bogati si faimosi oameni din lume. Chiar si zvonul deschiderii unui nou hotel „W” starneste o valva pe care foarte putine brand-uri reusesc sa o creeze. Astazi va prezentam exclusivistul „W” resort din Maldive, o destinatie desprinsa parca din paradis ce iti va oferi fara indoiala o vacanta de lux.

w-maldive

Unul dintre cele mai luxoase hoteluri deschise sub umbrela brand-ului „W” este, de departe, W Retreat & Spa din Fesdu Island (Maldive). Este locul de pe pamant a carui frumusete se apropie cel mai bine de ideea de paradis, o destinatie perfecta pentru o vacanta de vis.

w-maldive1

Experienta „W” incepe chiar dinainte de a ajunge propriu-zis la hotel. Aeroportul din Maldive dispune de un lounge „W” in care turistii se pot relaxa si rasfata cu bauturi fine, reviste chic ori internet la discretie, asta inainte de a se imbarca in avionul ce ii va transporta in insula paradisiaca Fesdu.

w-maldive2

Odata ajunsi la destinatie, turistii sunt luati in primire de oameni din staff-ul hotelului care fac totul pentru ca oaspetii lor sa se simta ca niste regi si regine.

w-maldive3

Vilele, amplasate deasupra oceanului, care fac parte din resortul exclusivist „W”, dispun de piscine private cu acces direct in ocean si terase imense cu sezlonguri confortabile pe care te poti relaxa in voie.

w-maldive4

De-a dreptul fascinant este faptul ca parte din podele sunt realizate din sticla, permitandu-ti sa admiri frumoasa viata marina. Noaptea, o instalatie lumineaza frumos sub apa, trasformandu-ti podeaua intr-un incredibil acvariu antural. Cat despre paturile king size si tehnologia de ultima generatie, nici nu mai este nevoie sa amintim…

w-maldive5

Printre serviciile oferite se mai numara sporturile acvatice, un centru spa, o sala de fitness si ore de snorkeling.

w-maldive6

Un serviciu cu adevarat inedit este intitulat „orice/oricand”. Mai exact, ti se aduce absolut orice doresti, oricand doresti, cerand acest lucru prin intermediul telefonului instalat in camera.

w-maldive7

Restaurantele sunt incredibile, mancarea absolut delicioasa, iar micul dejun regesc!

w-maldive8

Mai exista si o zona de recreere, cu mese de tenis, fotbal de masa ori mese de biliard. De asemenea, un club exclusivist unde distractia este garantata de cei mai bine cotati DJ din lume.

w-maldive9

Plus, din loc in loc, vei gasi niste chioscuri ticsite cu bunatati, de la inghetata si pana la bauturi racoritoare, cocktail-uri sau chiar lotiuni de plaja, din care te poti servi gratuit oricand doresti.

w-maldive10

Perioada cea mai recomandata pentru o vacanta in Maldive este din februarie pana in mai, iar preturile la W Resort pleaca de la 750 de dolari pe noapte.

Scrie un comentariu