Stiri externe

Unde își vor boteza fetița Harry și Meghan Markle

Scris de Ana Kozma

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit pentru a doua oară părinți la începutul lui iunie. Au trecut mai bine de 4 luni de atunci, însă micuța Lilibet Diana nu a fost încă botezată. Iată unde o vor boteza!

Unde își vor boteza fetița Harry și Meghan Markle

Așa cum se cuvine în cazul unui copil născut în Familia Regală, Lilibet Diana ar trebui botezată în Marea Britanie. Mai exact la Castelul Windsor, în prezența Reginei Elisabeta. Fetița lui Harry și a lui Meghan Markle se pare că nu ar urma să aibă însă parte de acest tratament regal.

Au trecut mai bine de 4 luni de când cea mică s-a născut, dar nu a fost creștinată încă. Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la rolurile active din Familia Regală, iar acesta ar fi motivul pentru care Lilibet nu va fi botezată în Anglia.

„Nu va exista un botez în Marea Britanie. Acest lucru nu se va întâmpla”, au declarat surse din apropierea Familiei Regale pentru publicația The Telegraph.

S-ar părea că Harry și Meghan ar urma să își boteze fetița la o biserică episcopală din Statele Unite. Biserica Episcopală a Statelor Unite este condusă de Episcopul Michael Curry. Acesta a ținut o slujbă la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle din anul 2018.

Regina Elisabeta nu și-a cunoscut încă strănepoata. Fiica Prințului Harry poartă numele de alint al Reginei.

„Lili este numită după străbunica sa, Majestatea Sa Regina, alintată de familie Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales ca omagiu pentru iubita sa bunică defunctă, Prinţesa de Wales”, se arăta într-un comunicat la nașterea fetiței.

Cum a primit regina Marii Britanii porecla Lilibet, numele ales de Meghan și Harry pentru fiica lor

Scrie un comentariu