Stiri externe

Unde isi petreceau vacantele presedintii Americii

Scris de Sorin Dutoiu

Presedintii Statelor Unite ale Americii obisnuiesc sa plece an de an vacante alaturi de membrii familiilor lor. Deplasarile sunt urmarite cu interes de presa si de publicul american, si nu numai. Iata unde au ales sa se relaxeze cativa din cei care au condus America in ultimul timp.

An de an, presedintii Statelor Unite ale Americii si-au alocat vacante relaxante petrecute alaturi de familie. Si, pentru ca transparenta este necesara intr-o tara democratica, multe din aceste deplasari au fost expuse de presa prin fotografii si informatii oferite publicului.

presedinti-america-vacante-1

Luna aceasta, presedintele Obama a ales sa petreaca vacanta anuala de vara pe insula Martha’s Vineyard din Massachusetts. Alaturi de el s-a aflat sotia, Michelle, si cele doua fiice ale lor, Sasha si Malia.

presedinti-america-vacante-2

In 2009, Obama a avut prima vacanta in calitate de presedinte al Statelor Unite. Atunci a fost fotografiat alaturi de nepoata lui, Savita.

presedinti-america-vacante-3

Presedintele Kennedy, alaturi de sotia lui, Jaqueline, si de copiii lor, Caroline si John, in timpul vacantei din Hyannis Port, din august 1962.

presedinti-america-vacante-5

Familia Clinton, la intoarcerea din vacanta petrecuta in Islanda, in anul 1997.

presedinti-america-vacante-6

Barbara Bush, alaturi de tatal ei, George Bush Jr, si de bunicul ei, George Bush, la pescuit in timpul vacantei petrecute in Maine, in iunie 2007.

presedinti-america-vacante-7

Presedintele Reagan, alaturi de sotia lui, Nancy, la calarie in timpul vacantei.

presedinti-america-vacante-8

Familia Kennedy si cateii lor de companie, in Hyannis Port, in august 1963.

presedinti-america-vacante-9

Presedintele Franklin D. Roosevelt, la bordul unei ambarcatiuni in largul coastei New England, in iulie 1932.

Scrie un comentariu