Stiri Interne

Unde au loc preselectiile X Factor 2018

Scris de Alexandru Manea

Juratii X Factor” au inceput deja cautarile pentru a descoperi cine va fi castigatorul sezonului cu numarul 8 al emisiunii. Delia, Horia Brenciu, Stefan Banica si Carla’s ii incurajeaza pe toti cei care viseaza la o cariera in muzica sa faca pasul decisiv si sa se inscrie pe adresa http://casting.a1.ro/xfactor/.

Unde au loc preselectiile X Factor 2018

Horia Brenciu, juratul care a castigat cel de-al saptelea sezon alaturi de Jeremy Ragsdale, e de parere ca fiecare tanar care isi doreste sa devina artist trebuie, in primul rand, sa fie foarte determinat. ”A te inscrie la X Factor nu inseamna neaparat o cariera, dar e cu siguranta un pas, un imbold in viata oricarui concurent aspirant la celebritate. Depinde numai de el insa sa asculte, sa lase orgoliul la o parte si sa se faca luntre si punte pentru a merge mai departe in muzica. E usor sa intri, greu e sa te mentii”, e de parere juratul ”X Factor”.

Colegul sau, Carla’s Dreams este si el de acord cu Horia Brenciu. ”Este evident ca X Factor are toate calitatile unei rampe extraordinar de bune de lansare, dar pe langa asta, este nevoie de un sir de calitati aparent auxiliare, dar critic importante!”, a declarat si Carla’s Dreams.

Stefan Banica spune ca acesta ar putea fi un moment pe care concurentii sa il pastreze in memorie, dar si in suflet, o viata intreaga. ”Acest concurs poate reprezenta o trambulina de lansare in viitoarea lor cariera, pot transforma participarea lor la concurs intr-un moment unic si frumos, pe care sa-l tina minte toata viata!”, ii incurajeaza Stefan Banica pe viitorii concurenti.

Frumoasa jurata Delia e convinsa ca un succes pe scena ”X Factor” e mai mult decat a pasi cu dreptul in muzica: ”E un pas important! Sa participi la X Factor e ca si cum ti-ai incepe cariera cu un hit!”.

Romanul care a uimit la X Factor Italia. A fost sarutat pe gura de Skin de la Skunk Anansie! VIDEO

Preselectiile ”X Factor” 2018 incep saptamana aceasta la Bucuresti si continua in mai multe orase mai din tara, dar si la Chisinau. In total, nu mai putin de 10.000 de kilometri sunt parcursi anual de echipa pentru a gasi vocea care are ”factorul X”, adica ar putea inconjura de trei ori Romania, pe lungimea granitelor! Iata unde se va afla echipa ”X Factor” in perioada urmatoare pentru preselectii:

–              BUCURESTI – 19 – 22 aprilie – Universitatea Romano-americana, Bulevardul Expozitiei, nr. 1B, Sector 1

–              CLUJ NAPOCA – 25 aprilie – Hotel Univers T, strada Alexandru Vaida Voevod, nr. 53-55

–              CHISINAU – 26 aprilie – Hotel Cosmos – Bulevardul Constantin Negruzzi, nr. 2

–              ORADEA – 27 aprilie – Hotel Nevis Wellness & Spa, strada Lapusului nr. 2

–              IASI – 28 aprilie – Universitatea Apollonia, strada Muzicii, nr. 2

–              TIMISOARA – 29 aprilie – Hotel Boavista, aleea F.C. Ripensia, Nr. 7A

–              GALATI – 30 aprilie – Faleza Hotel by Vega, strada Rosiori, nr. 1

–              SIBIU – 1 mai – Hotel Ibis, Calea Dumbravii 2-4

–              CRAIOVA – 3 mai – Hotel Helin Central, strada A. I. Cuza, nr 14.

 

Scrie un comentariu