Stiri Interne

Un nou cooking show incepe la Kanal D! Iata despre ce este vorba!

Scris de Administrator

Un nou cooking show incepe weekend-ul acesta la Kanal D. Se numeste „Arena Buctarilor” si va fi difuzata in fiecare sambata, la pranz! Iata despre ce este vorba mai exact!

Chef-Cezar-cooking-show

Incepand din 21 martie, in fiecare sambata, de la ora 12.00, Kanal D va invita in “Arena Bucatarilor”, un creative cooking show pentru profesionistii in domeniu si pentru toti amatorii de delicii culinare.

Chef-Cezar-cooking-show1

In fiecare episod, sub indrumarea Chefului Cezar, veti fi martori la crearea unor retete speciale, castigatoare la marile concursuri internationale, veti vedea si veti auzi cum iau nastere adevaratele opere de arta culinara. In aceasta emisiune veti face cunostinta cu bucatari pasionati si veti patrunde in cele mai tainice locuri ale restaurantelor, in bucatariile acestora.

Dupa ce veti afla ce a insemnat concursul “Arena Bucatarilor” in ultimii ani si cine sunt cei care au reusit sa participe la prestigiosul concurs international de la Paris – “Les Chefs en’Or”, veti fi martori, pas cu pas, la ce se intampla anul acesta in “Arena Bucatarilor” si cine ne va reprezenta in anul 2016 in Franta, la “Les Chefs en’Or”.

Scrie un comentariu