Style Radar

Un nou brand de modă s-a lansat pe piața din România: MLange

Scris de Alexandru Manea

Un nou brand de modă s-a lansat pe piața din România. MLange, lansat de Mariana Sebe în colaborare cu designerul Denis Predescu, a prezentat prima colecție în cadrul unui eveniment desfășurat în București.

Un nou brand de modă s-a lansat pe piața din România: MLange

Prima prezentare a brandului a avut loc în spațiul de evenimente Le Château din București. Invitații au fost întâmpinați cu muzică live, Doina la saxofon și Florentina Runceanu la vioară.

Conform declarațiilor fondatoarei brandului, „MLange aspiră să devină expresia intimă a relației femeii cu sine însăși și o surprinde pe aceasta în devenirea ei, pe drumul către sine, către propria valorificare. MLange caută femeia care are curajul de a se lăsa purtată de experiențe, de a evolua, de a nu-și permite a fi atrasă de trăiri care nu ar avea legatură cu vreo frântură din autenticitatea ei. Brandul îmbracă o nouă dimensiune a feminității, dezvăluind toate fațetele interioare ale femeii, toate nuanțele grațiozității, ale eleganței, puterii și persuasiunii. Femeia care îndrăznește să se găsească și să se recreeze din nou și din nou, fără a ține cont de câte ori a făcut acest lucru și de câte ori este nevoie să o facă din nou”.

Corsetele prezentate sunt decorate cu dantele luxuriante, cu accente prețioase, întreaga procedură fiind realizată manual în România. Designerul Denis Predescu a realizat un mixaj de texturi, suprafețele diferite sunt unite prin dantele, procedură care durează între 6 și 72 de ore pentru fiecare corset, în funcție de complexitatea designului. Fiecare piesă a fost gândită în așa fel încât să poată deveni un element vestimentar cameleonic, versatil, putând fi reinterpretată, în funcție de accesorii, în orice moment al zilei sau cu o ocazie specială.

Designerul Denis Predescu a colaborat timp de 20 de ani cu mentorul său, Doina Levintza, incluzând în creații elementele care îi conturează întreaga filozofie creatoare – spectaculosul și teatralitatea care îl reprezintă, jocul de volume împrumutat din studiul arhitecturii, toate așezate pe piedestalul trăirilor.

Pentru a evidenția mai bine emoțiile care se doresc transmise, seara evenimentului a fost deschisă cu un moment de tango realizat de Alina și Eduard, campioni naționali, vicecampioni europeni, finaliști la Campionatul Mondial, secțiunea latino. Dansatorii au fost acompaniați de cvartetul Amadeus, care a încântat audiența pe tot parcursul serii.

 

Scrie un comentariu