Stiri externe

Un designer ofera gratuit rochii de mireasa femeilor afectate de Coronavirus care urmeaza sa se marite

Scris de Ana Kozma

Dupa ce a anuntat ca va folosi toate resursele pe care le are pentru a realiza halate medicale, masti si manusi pe care ulterior le va dona spitalelor, Brandon Maxwell ofera gratuit rochii de mireasa femeilor afectate de Coronavirus care urmeaza sa se marite!

Un designer ofera gratuit rochii de mireasa femeilor afectate de Coronavirus care urmeaza sa se marite

Pandemia de Coronavirus a dus la amanarea si chiar anularea unor evenimente importante. Ne-a fortat sa ne punem de pauza viata si planurile. Iar cei ce aveau in plan nunta in perioada aceasta sunt nevoiti sa isi amane pe perioada nedeterminata cea mai fericita zi.

Celebrul designer Brandon Maxwell a hotarat sa ofere rochii de mireasa gratuite femeilor afectate de Coronavirus care urmeaza sa se marite.

Brandon Maxwell este jurat in cadrul show-ului Project Runway. Totodata, este designerul responsabil de memorabilul look afisat de Lady Gaga la Met Gala 2019.

Acesta a anuntat ca va darui 3 rochii de mireasa. Tot ce trebuie sa faca doritoarele este sa isi spuna povestea intr-un mail catre echipa sa.

Weekend-ul trecut, tot Brandon Maxwell a anuntat ca el si echipa sa vor realiza halate medicale, manusi si masti de protectie pe care le vor dona apoi spitalelor ce au atata nevoie.

O multime de alti designeri, case de moda, vedete si companii importante si-au oferit ajutorul si au facut donatii importante in aceasta perioada.

Lady Gaga, striptease de senzatie la Met Gala! A purtat 3 rochii si a ramas in lenjerie!

Scrie un comentariu