Stiri externe

Un chitarist a luat foc in timpul concertului de pe Wembley Arena – VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Lui Michael Clifford, chitaristul trupei 5 Seconds of Summer, i-a luat parul foc in timp ce canta pe scena la Wembley Arena. Momentul a fost filmat din public si este inspaimantator.

michael-clifford-foc

Michael Clifford, chitaristul trupei 5 Seconds of Summer, a fost la un pas de tragedie dupa ce, in timp ce concerta pe Wembley Arena, s-a apropiat prea mult de o flacara ce tasnea din scena.

Astfel i-a luat foc parul chiar in fata miilor de fani. Momentul a fost filmat din public si este inspaimantator.

Michael a stins focul cu propriile maini si a fost transportat de urgenta la spital. Din fericire, este in viata, se simte bine, insa s-a ales cu arsuri destul de serioase, astfel ca ca are in prezent capul bandajat.

michael-fire
Si Michael Jackson a fost ars pe scena

Michael Jackson a trecut printr-o experienta similara, insa cu efecte mult mai grave. In 1984, in timp ce filma un spot publicitar pentru Pepsi, alaturi de fratii lui, artistul, avand parul uns cu ulei, s-a ales cu arsuri grave dupa ce artificiile au izbucnit in jurul lui mult prea devreme si mult prea aproape.

michael-jackson-this-is-it-rehearsal

Astfel ca parul lui a fost cuprins de flacari pentru cateva secunde. Scalpul i-a fost ars in proportii mari, iar Michael a fost transportat de urgenta la spital.

A fost necesar un lung sir de interventii chirurgicale pentru ca zonele afectate sa ii fie acoperite, incet-incet, cu piele. Durerile insuportabile au cauzat, se pare, in timp, dependenta artistului fata de calmante.

Scrie un comentariu