Stiri Interne

Un chinez va castiga X Factor Romania? VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Zuo Dragomirescu Vlad, un tanar de 20 de ani, nascut in China si crescut, de la doi ani, in Romania, are toate sansele sa castige noul sezon X Factor. Iata cum s-a prezentat la preselectiile concursului si cum a impresionat.

????????????????????????????????????

Un chinez va castiga X Factor Romania? Pe cat de inedit suna, pe atat de mari sansele sunt ca Zuo Dragomirescu Vlad sa devina marele invingator in noul sezon al show-ului. Tanarul de 20 de ani s-a nascut in China si a crescut in Romania de la varsta de doi ani, tatal lui fiind de origine chineza, iar mama lui fiind romanca.

Zuo are un timbru vocal puternic, perfect parca pentru industria muzicala internationala, si a impresionat juriul si publicul cantand la chitara piesa „Thinking Out Loud” a lui Ed Sheeran. El a imprimit trei de „Da” si a fost laudat de juriu, Delia sugerand ca si-ar dori sa colaboreze cu el profesional, iar Banica mentionand ca e posibil ca el sa fie castigatorul X Factor.

Zuo este in prezent student la limbi straine (engleza-chineza) in Bucuresti si, din pasiune, obisnuieste sa cante chiar pe strada, in centrul vechi.

Concurenti buni si la „Vocea Romaniei”

juriu-vocea-romaniei

Show-ul concurent al X Factor, „Vocea Romaniei”, de la Pro TV, a avut, la randul lui, aparitii interesante.
Claudia Andas i-a „intors” pe toti cei patru antrenori, insa a ales sa faca parte din echipa Tudor Chirila.
Ovidiu Turcu s-a remarcat, la randul lui si a ales echipa lui Tudor Chirila, Cristina Stroe si Florin Cruceru, echipa lui Marius Moga, Cristina Vasopol si Biu Marquetti, echipa Loredanei, iar Michel Kotcha si Diana Cazan, in echipa lui Smiley.

Toate prestatiile lor pot fi urmarite aici.

Scrie un comentariu