ADPM Health Celebrity PR Lifestyle News Stiri Interne Vedete

Un artist fara fite! De ce a ales Serban Copot ca sotia lui sa nasca la stat!

Scris de Christian Stan

In timp ce multe vedete din Romania aleg sa nasca in clinici particulare, contra unor sume de 2000 si chiar 3000 de euro, exista persoane publice care au inca incredere in instritutiile medicale de stat si in experienta medicilor de acolo. Este si cazul lui Serban Copot, solistul trupei Animal X si co-prezentatorul emisiunii iUmor de la Antena 1, care a ales, alaturi de sotia lui, ca cei doi copii ai lor sa vina pe lume la maternitatea Giulesti, asa cum se intampla in cazul celor mai multe familii din Bucuresti.

Serban a povestit pe blogul personal cum a ajuns sa cantareasca foarte bine alegerile pe care le face in viata si sa nu ajunga sa arunce cu banii pe fereastra sau, mai rau, sa se indatoreze la banci prin imprumuturi.

serban-copot-baiat-1

Serban recunoaste ca totul a pornit de la perioada dintre anii 2005 si 2009 cand, din pricina unor probleme financiare, a ajuns sa aprecieze lucrurile simple din viata si a invatat sa fie o persoana mult mai calculata.

Serban-Copot-cununie-civila-3

“Nu am vorbit niciodata de acest lucru in spatiul public, dar, in perioada in care am stat departe de lumea mondena (intre 2005 si 2009), m-am confruntat cu un impas financiar care a avut insa si efectul sau pozitiv: m-a maturizat, m-a adus cu picioarele pe pamant si m-a facut sa apreciez viata mai presus de ifose si bling-bling-uri. In anii ce au urmat lucrurile s-au stabilizat din punct de vedere financiar si acum, privind in urma, sunt bucuros ca am ajuns sa ma bucur de toate lucrurile simple din viata, ce nu tin de aspectele materiale. Am invatat, spre exemplu, sa nu arunc cu banii aiurea si sa fac alegeri inteligente. In prezent, conduc o masina normala, nu foarte scumpa, merg cu bicicleta, am o casa normala, o familie normala si traiesc o viata normala. Iubesc aceasta filozofie de viata care nu ma pune intr-o bula existentiala si imi permite sa vorbesc lejer si sincer atat cu vanzatoarele din piata, cat si cu un ambasador sau eu stiu ce personaj mai pretios. Iubesc oamenii si oamenii ma iubesc inapoi”, isi incepe artistul marturisirea pe www.serbancopot.ro.

Serban-Copot-Roxana-insarcinata-Tedi

Artistul continua spunand ca, desi si-ar fi permis sa plateasca mii de euro la o clinica privata, a decis, alaturi de sotia lui, ca venirea pe lume al celui de-al doilea copil al sau sa aiba loc la Maternitatea Giulesti, in grija medicului care a urmarit, in ultimele luni, sarcina.

“Zilele trecute am fost intrebat de ce a ales Roxana sa nasca la un spital de stat. Decizia i-a apartinut ei intrucat a vrut sa nasca asistata de doctorul care i-a urmarit sarcina. Pur si simplu acesta a fost cel mai important aspect. Desigur, si aspectul financiar a contat. Stiu, da bine sa spui ca ai nascut la privat, in conditii de hotel, sa ai posibilitatea sa asisti la nastere si multe alte detalii care, bineinteles, si costa. Si costa destul de mult. Multumesc lui Dumnezeu, am posibilitatea sa fac acest efort financiar, insa nu am apelat la o clinica particulara. Desigur, sistemul medical romanesc este criticabil din multe unghiuri, dar, va spun, Roxana a nascut pana acum de doua ori la stat si nu am avut ce sa le reprosez celor de la Maternitatea Giulesti. Doctorii s-au purtat exemplar, asistentele la fel, conditiile au fost mai mult decat decente, sotia s-a simtit in siguranta, iar acestea sunt cele mai importante lucruri pentru mine. Ca sa fiu sincer pana la capat, nu stiu in ce masura a contat faptul ca sunt persoana publica in relatia cu ei, dar imi doresc cu mana pe inima ca lucrurile sa decurga asa in acea maternitate cu orice pacient”, a scris Serban Copot pe blogul lui.

Scrie un comentariu