Stiri externe

S-au despartit de Paste! Uma Thurman si logodnicul ei si-au spus ADIO!

Scris de Christian Stan

Exact in preajma Sarbatorilor un nou cuplu celebru isi spune ADIO. Este vorba despre Uma Thurman si despre logodnicul ei, multimilionarul Arki Busson, care formau un cuplu inca din anul 2007 si au impreuna un baietel.

uma-thurman-arki

Relatia la distanta dintre Uma Thurman si logodnicul ei milionar Arki Busson nu a functionat asa cum ar fi trebuit. Acesta este motivul pentru care Uma si Arki au decis sa se desparta, cu doar cateva zile inainte de Paste. Lucrurile se pare ca nu mergeau bine intre cei doi inca de anul trecut, acestia afisandu-se la mai multe receptii si evenimente de gala separat.

Uma si Arki confirmasera participarea la un eveniment ce s-a intamplat pe 8 aprilie la Los Angeles, insa doar Uma si-a facut aparitia si aceasta nu mai purta inelul de logodna.

Arki si Uma formeaza un cuplu inca din anul 2007 si este pentru a doua oara cand anuleaza logodna. Arki a cerut-o de sotie pe Uma in 2008, iar un an mai tarziu Uma ii returna inelul cu diamante in valoare de opt carate. Cei doi s-au reimpacat ulterior, in 2011,  iar in 2011 Arki a cerut-o din nou de nevasta. Tot atunci, Uma a adus-o pe lume pe Rosalind, fetita lor.

Uma mai are doi copii din mariajul ei anterior cu Ethan Hawke, iar Arki mai are doi baieti din casnicia lui anterioara cu Elle Macpherson.

Scrie un comentariu