Stiri externe

Lovitura sub centura pentru Uma Thurman! Fostul logodnic, Arpad Busson, vrea custodia fetitei lor!

Scris de Christian Stan

Fostul logodnic al Umei Thurman, miliardarul francez Arpad Busson, i-a pus gand rau actritei si pare decis sa dovedeasca judecatorilor ca el merita custodia deplina a fiicei lor, Luna, acum in varsta de doi ani. Uma si Arpad si-au spus ADIO de Paste, iar de atunci actrita a avut o scurta relatie cu Quentin Tarantino, iar apoi a fost vazuta in compania unui fost iubit, omul de afaceri Andre Balasz.

uma-thurman-arki

urma-luna

Uma Thurman si fiica ei, Luna, la o plimbare prin New York

Viata personala extrem de aventuroasa a Umei Thurman o va putea lasa pe aceasta fara custodia deplina asupra Lunei, fiica de doi ani a actritei, nascuta in urma relatiei lui Thurman cu omul de afaceri francez Arpad Busson. Cei doi s-au despartit in luna aprilie, iar Busson a depus marti, la Curtea Suprema din Manhattan, New York, o cerere prin care doreste obtinerea custodiei fiicei sale. Motivele disputei dintre Busson si actrita americana nu sunt cunoscute, documentele depuse in instanta nefiind publice, potrivit New York Post.

Uma Thurman, in varsta de 44 de ani, s-a logodit cu Arpad Busson, pentru a doua oara, in 2011, dupa ce s-au despartit in 2009. In aprilie anul acesta, cei doi s-au despartit definitivBusson mai are doi fii, Flynn, in vârstă de 16 ani, si Cy, in varsta de 11 ani, cu topmodelul Elle Macpherson.

Uma Thurman, care mai are o fiica, Maya, in varsta de 16 ani, si un fiu, Levon, in varsta de 12 ani, cu fostul sot, actorul Ethan Hawke.

In luna mai, Uma Thurman aparea la Cannes indragostita nevoie mare de Quentin Tarantino, insa relatia lor nu a durat decat trei luni. In august, actrita se tinea de mana cu un alt fost iubit, omul de afaceri de origine maghiara Andre Balazs. Acesta este presedinte si CEO al André Balazs Properties, o companie care detine mai multe hoteluri în SUA, precum si alte proprietati imobiliare in New York.

Scrie un comentariu